Mivel tudnám becsalogatni a vásárlókat?
Figyelt kérdés
Virágboltom van, 22 éves, de annyira nem megy; hogy a csőd szélén állok. Akciót, olcsó árakat, minőséget(!) trükköket próbáltam már, de naphosszat nem jön be senki. A virágok meg tönkremennek. Két éve a párom fizetéséből élünk, mit tehetnék még? Állást már kerestem, de nem találtam.2012. máj. 29. 20:16
11/13 anonim válasza:
Szerintem is kell a reklám, készíts szórólapot, figyelj oda az ünnepi alkalmakra, szezonális igényekre,akciózz
Pl így nyár elején sztem sokan vásárolnak élővirágot (muskátli, ilyesmi) a kertbe, teraszra, azt ki kell használni. A virágboltodat ha teheted kívülről is dekoráld ki igényesen virágokkal, az is jó reklám.
Tegyél ki táblát az üzlet elé, néhány árat ki lehet rá írni vagy az aktuális névnapot, hátha valakinek eszébe jut virágot venni.
12/13 anonim válasza:
Megyei város Fő terén van virágboltunk. A vágott virág halott ügy! Sajnos. Be is fejezzük, inkább több bonsait tartunk!
13/13 anonim válasza:
Esetleg árulhatnál igazi kerti virágot 300-400 forintos csokor áron. Végy példát a piacos nénikről. T a virágkötő tudásoddal, celofánnal és a kis kiegészítőiddel előnyben lennél. Amúgy valszeg nem jó helyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!