Csövesek boldogítják a vásárlókat a boltnál minden nap, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Már be voltak jelentve valamilyen szervezetnek, ki is jöttek hozzájuk. Megkérdezték hogy be szeretnének-e menni, mondták köszönik szépen, nem. A bolt előtt ilyen kis kiülők vannak, bokrokkal, szökőkúttal. Szóval nagyon barátságos lenne, ha nem telepedtek volna le a padokra a csövik. Télen, a nagy fagyokba a boltban (!) melegedtek, nem a szállóban, vagy akárhol. A boltosoknak azt mondták a főnökeik (vagy mittudomén hogy kik) be KELL engedniük őket. Hálistennek bent nem igazán volt szaguk, vagy elnyomta a friss péksütik illata, nem tudom. Teljesen ideszoktak. Akárkinek odaszólogatnak, itt napoznak, itt alszanak, néha ha kap egy kis aprót bemegy és vesz egy kávét az automatánál. A kutyások sem szeretik kikötni a bolt elé a kutyát, nehogy megsimogassa azokat a mocskos kezével. Tudom tudom, sajnálni kéne őket de valahogy nem tudom... Szóval azon kívül hogy bejelentjük a segélyszervezetnek, mit lehetne tenni? Mert oda ha nem akar önszántából, nem megy be. Vagy nem tudom hogy van ez...2012. máj. 21. 18:02
1/2 hollófernyiges válasza:
Ha a rendőrség nem tud/akar mit csinálni, akkor szólj néhány nagydarab ismerősödnek hogy beszéljenek a fejükkel.
2/2 Napkiraly válasza:
amikor nincsenekott szórj szét egy vödör szart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!