Mit gondoltok a használtautó kereskedőkről? Mennyire verik át a vásárlókat?
" Mennyire verik át a vásárlókat? "
Amennyire csak lehet ,ha ilyenektől vásárolsz ,utólag már semmi jóra ne számíts . Addig vagy kedves aranyos amíg ki nem fizeted .
Én az előző,és a mostani autómat is kereskedőnél vettem.Az előző Peugeot prtner 1,9 D. 3 évig volt nálam beleraktam 70ezret,sosem volt bajom vele,a mostani is jónak tűnik bár még csak 2 hónapja van nálam.
Lehet hogy engem nem mernek átverni a kupecek,mert még náluk is durvábban nézek ki 186 magas,125 kiló kopasz,és nem gyenge emberke vagyok:D
Vigyél magaddal egy olyan embert pl: autószerelő, vagy nagy autóbu%i. Aki jártas a dolgokban!
Vagy műveld ki magad egy kicsit vásárlás előtt. Nézd meg a pótkereket, ha ugyanolyan a pótkerék mint a kocsin fent lévő gumik akkor nem futhatott túl sokat az autó, ha más márka akkor 70-80000km alatt nemigen futott a kocsi. Hívd fel a márkaszervízt, ahol vették a kocsit, hogy volt-e valami baja, törött, nagyobb gondok. Bármi. Szervízkönyvet fusd át alaposan! rengeteg dolgokra kell figyelni, hogy nemhogy átverjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!