Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az áruházak milyen praktikákka...

Az áruházak milyen praktikákkal vonzzák a vásárlókat? Hogy veszik rá őket, hogy sokat vásároljanak?

Figyelt kérdés
Amiről én tudok, az az,hogy a kenyeret pl. az áruház legvégébe teszik, az olcsó árukat pedig a polc aljára...
2011. máj. 27. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Akció, olcsó, leárazás...

Rengetegen vannak, akik csak azért vesznek meg amúgy teljesen haszontalan dolgokat, mert elvileg le vannak árazva. Például a nagyanyám is :/.

2011. máj. 27. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
nagyon sok mód van rá. De a legtipikusabb a leárazás, reklám és az áruház átrendezése.
2011. máj. 27. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Andalitó, álmositó háttérzene, hogy még több időt tölts a bevásárlóközpontban; zöldségek, húsok erős fehér fénnyel világitása, hogy érettebnek, jobbnak tűnjön; édességek kasszához kerülnek, hogy a vérakozó gyerekek rádumálják apuékat, hogy vegyék meg stb.
2011. máj. 27. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam a kocsi mérete is erre van kitalálva... sok helyen nincs kiskosár, csak azok a nagy böhöm kocsik, és állítólag így optikailag kevesebbnek tűnik a tartalom ami benne van. Így az emberek felbátorodnak, és jól megtöltik, csak a kaszánál derül ki, hogy nem is olyan kevés a kupac
2011. máj. 27. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
színes ízléses, kirívó csomagolások, akciók, zene, kóstolók, osztogatott kuponok, 'kettők fizet hármat kap', stb
2011. máj. 27. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Illetve azok az akciók, ahol 'X forint vásárlása esetén ilyen kedvezményt vagy olyan ajándékot kap... '
2011. máj. 27. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:

én (megbízható forrsából) olyat is allottam, hogy pl. süti illatú illatosító, ami a sütis részleglén egfefelő időnként elemes sütiillatot csinál :) ( Ez szerintem hihetetlnenül hangzik, d emit lehet tudni :) )

Fejmagasságban a drága áruk, legfelül és alegalul az olcsóbbak

És persze kisgyerekkel ne menj vásárolni :) És éhesen se :)

2011. máj. 27. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!