Elbocsájtottam ma egy dolgozót (először - eddig ilyen nem történt). Normális, ha rosszul érzem magam emiatt? Jogosnak jogos volt, csak nem egy felemelő érzés. Ti könnyen megbirkóztok az ilyen esetekkel?
Nagyon tévedsz!
Egyéni vállalkozóként, saját kis (korábban megadózott) és összekuporgatott pénzemből indítottam egy kis-vállalkozást. Az alkalmazott az én pénzemből vásárolt anyagot, árut = engem károsított a hanyag munkájával. Hiába kértem, hogy figyeljen oda jobban, falra hányt borsó volt.
Hát leültem vele és elbeszélgettünk, aztán hozta a felmondását.
Miért kellene nekem eltűrnöm azt, hogy akinek én adom a munkája után (az állam által kötelezően előírt nagyságú) munkabért és fizetem utána az állam által kötelezően megállapított TB.-t is, miért tűrjem el szó nélkül, és a végtelenségig, hogy a trehányságával okozott károkat is én fizessem meg?
Nekem soha, senki nem fogja ezeket a károkat megfizetni!
Előző vagyok!
És általában ők azok, akik felteszik itt a kérdést, hogy amennyiben névtelenül jelent fel az apeh-nál és egyéb helyeken, arra rámozdulnak-e a hatóságok.
Aranyos! Nem: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!