Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Főnőkként megbeszélnétek a...

Főnőkként megbeszélnétek a munkavállalótokkal, hogy büdös?

Figyelt kérdés
Egy személyes és bizonyára intim beszélgetés lenne, mellesleg mindkét félnek meglehetősen kínos, viszont munkatársak is panaszkodtak már. Ti elmondanátok neki? Hogy közölnétek? Felhoznátok neki lehetőségeket, akár szabadnapot ha orvoshoz kell mennie?

okt. 28. 02:40
1 2
 11/18 IgaziÚriember ***** válasza:
16%

"Ti elmondanátok neki? Hogy közölnétek?"

Főnökként ilyen életképtelen vagy, hogy nem vagy képes transzparens módon tényszerű információt közölni a munkavállalókkal? Ha ez problémát okoz számodra én a helyedben elgondolkoznék a saját kompetenciáimon

okt. 28. 14:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Haha! Utolsó köszönöm a kommented, de nem vagyok főnök, szimplán csak egy fejben lejátszott jelenet alapján született a kérdés. Egyébként köszönöm a válaszokat.
okt. 28. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Van fürdö a munkahelyen? Akkor adnék neki szappant (vagy tusfürdöt), törülközőt, szivacsot és megkérném, hogy használja a fürdöt, ha nincs lehetősége otthon fürdeni.
okt. 29. 05:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy angliai magyar munkatársam, aki olyan büdös volt, hogy a főnökség rászólt. Aztán egy haverja magyarázott nekik, hogy betegség miatt ilyen. Amúgy egy nagyon undorító kinézetű csávó volt.
okt. 29. 15:43
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Pont ez az, ha meg valami betegsége van, akkor kezeltesse.
okt. 29. 17:25
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Ha betegsege van maradjon otthon a parasztja, nehogy elkapja mas is a buz korsagot
okt. 29. 17:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Dolgoztam fél évet buszmegállóban. Van egy hajléktalan csávó, aki szivarkát szív, az meg vaniliás szagú. Alapból nem bírom a vanília illatát, rosszul vagyok töle. Egész nap képes volt a csávó bent ücsörögni (fél 6-os nyitástól este 7-ig), már a hányinger-ájulás kerülgetett, pedig szellöztettem rendesen. A munkatársak nem-beszélek stílusa miatt hagytam ott az egészet, pedig amúgy nem lett volna rossz hely
okt. 29. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ha betegsege van maradjon otthon a parasztja, nehogy elkapja mas is a buz korsagot"

Erre muszáj reagálnom, mert a válaszod annyira "parasztra" sikerült.

Ugye azt tudod, hogy nem minden egészségügyi probléma ragályos?

A pajzsmirigy eltérés is tud ilyen jellegű problémát okozni, és nem biztos, hogy pikk-pakkra megoldódik a gond.

Az ember nem megrendeli a betegségeket, hanem csak úgy jön magától. Tehát nem mindig tehet róla az illető.

Írok egy példát, hátha megérted:

Rendezett, kultúrált, tisztaságot igénylő nővel dolgoztam együtt. Elmúlt 50 éves, nyilván belépett a változókorba. Volt kb. fél éve, amikor írtó kellemetlen volt, mert hiába mosta meg a fejét, állandóan "büdösnek" éreztük, ha föléje kellett hajolni. Fél óránként nem moshatta meg szerencsétlen. Ő maga hozta elő a gondját és beszélte meg velünk. Túléltük ezt az időszakot, mert a helyén kezeltük a problémát, nem pedig ellenségként néztünk rá.

Az tény és való, hogy az esetek 90 %-ában nem egészségügyi probléma az ok, hanem az igénytelenség, no meg a szappan hiánya.

tegnapelőtt 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!