Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Főnőkként megbeszélnétek a...

Főnőkként megbeszélnétek a munkavállalótokkal, hogy büdös?

Figyelt kérdés
Egy személyes és bizonyára intim beszélgetés lenne, mellesleg mindkét félnek meglehetősen kínos, viszont munkatársak is panaszkodtak már. Ti elmondanátok neki? Hogy közölnétek? Felhoznátok neki lehetőségeket, akár szabadnapot ha orvoshoz kell mennie?

okt. 28. 02:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak mond el hogy panasz érkezett a higiéniai állapotára, és hogy főnökként kötelességed a többi dolgozó érdekében is foglalkozni az esettel. Most csak szeretnéd szóban figyelmeztetni hogy orvosolja a problémát.
okt. 28. 03:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen igen.
okt. 28. 04:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, sajnos volt mar ra pelda.
okt. 28. 05:30
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
Semmi kínosat nem érzek abban, ha le kell cseszni egy alkalmazottat mert nem tartja magát a szabalyaimhoz
okt. 28. 07:13
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Mindenképp!
okt. 28. 08:20
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
EGyszer dolgoztam egy helyen, ahol volt egy nagyon büdös hapsi. Szóltak neki, és erre fel megsértődött és azt mondta, hogy nem igaz, ő nem is büdös.
okt. 28. 08:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy igen. A közvetlen felettes tudja ezt a legkevésbé fájdalmasan kezelni, még akkor is, ha kellemetlen lesz
okt. 28. 09:50
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Epamnal volt egy csoka, kva budos volt. Jelezuk a felettesunknek, semmit se csinaltak. Egy nap valaki letett egy axe-ot az asztalara kis cetlivel, hogy budos vagy hasznald...
okt. 28. 10:13
 9/18 anonim ***** válasza:
66%

Egyszer nekem a főnököm megkérdezte, hogy milyen gyakran fürdök, merthogy egyik kollegina panaszkodott.

Nem igazán tudtam hova tenni a kérdést, mert nem vagyok igénytelen ember, minden este fürdök, ezt mondtam is a főnöknek. Egyedül annyi lehetett, hogy nyár közepe volt, én meg biciklivel jártam munkába, esetleg kicsit megizzadhattam.

Én megoldottam annyival, hogy több parfümöt használtam attól kezdve.

okt. 28. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Főni, a te szagod ocsmányabb. 😅
okt. 28. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!