Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi pénzt dobnál be egy...

Mennyi pénzt dobnál be egy automatába egy csokiért?

Figyelt kérdés

Fajták: Snickers, Mars, Bounty, Milky Way, Twix, Sport szelet, meg esetleg az Eperjó, Lottó, Kapucíner és társaik.

Ha szánsz rám egy kis időt, akár egyenként is leírhatod.

Előre is köszi. :)

2010. nov. 4. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100 Ft/db max
2010. nov. 4. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Alapesetben nem vásárolok automatából, amikor a heti nagybevásárlást intézem, akkor veszek előre csokit is, mert úgy olcsóbb.

Ha vészhelyzet adódik és valami miatt csak automatából tudok venni, akkor annyit, amennyi van nálam.

De szerintem nem ilyen válaszoló kell neked, mint én, mert én tényleg csak akkor szoktam venni, ha leesik a vércukrom és érzem, hogy az ájulás kerülget. Olyan esetben meg akér 4-500 Ft-ot is simán bedobok. De ez egy évben nagyon maximum csak 2-3 alkalom.

Vásárolnék rendszeresen is akár automatából, de nem vagyok hajlandó többet fizetni a csokiért, mint amennyiért a tecsóban megkapom. Akkor inkább viszek otthonról.

2010. nov. 4. 20:05
 3/9 anonim válasza:
Figyelj ha éhes vagyok akkor akár mennyit ;)
2010. nov. 4. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne mondjátok már hogy nem bírjátok ki 2-3 óráig kaja nélkül és inkább 5x áron vesztek csokit, amivel marhára nem laktok jól...
2010. nov. 4. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs, ezt egy ember mondta. Én azt mondtam, hogy amikor el akarok ájulni, akkor veszek.

Annak meg talán van létjogosultsága, mivel amikor érzem, hogy most mindjárt összeesem, onnantól max. pár perc és tényleg. Igyekszem magamnál hordani mindig vészpakkot, szőlőcukor, kalcium, de ha épp nincs, akkor igen, megveszem a csokit, minthogy úgy kelljen felkanalazni idegeneknek...

2010. nov. 4. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Az persze hogy más de írták itt hogy ha éhes... Nem a dedóban vagyunk
2010. nov. 4. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100-140 HUF
2010. nov. 5. 01:28
 8/9 anonim válasza:

Hogy legyen hasznos válasz is.

Snickers, Mars, Bounty, Twix: ezekért kb. 200-250 Ft-ot.

Sport szeletbe sok féle van attól függ milyen.

Eperjó, Lottó, Kapucíner: ezekért meg kb. 100-150 Ft.

2010. nov. 8. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg az utolsót! :)
2010. nov. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!