Gyapjúszőnyeget, kis méretűt beletehetem az autómatába, alacsony hőfokon, vagy hogyan tisztítsam?
Én be szoktam tenni.
Gyapjú programra, max 30 fokra, kevés mosószerrel.
Ha nincs gyapjúprogram a gépeden, akkor inkább csak kézzel mosd ki a kádban. Ne dörzsöld, csak nyomkodd.
Ha nem vagy biztos a dologban és félted a szőnyeget, akkor legjobb ha profi szőnyeg-tisztítóba viszed.
Szia!ha tényleg nem túl nagy méretű, úgy értem lazán elfér a dobban, nyugodtan kimoshatod max 30 fokon.
azért írom, hogy lazán mert én megjártam a vadiúj mosogépemet majdnem tönkrevágtam. egy közepes szőnyeget
összhajtva betettem,ha nem is lazán, de befért. a gond az volt, hogy a gyapjú fölszívta az összes vizet, magyarul beledagadt a dobba.már majdnem szerelőt kellett
hívni, de végül is kicibáltuk valahogyan.de utána ki kellett egyensúlyozni a dobot, ,mert igen csálén állt.
szóval azért gondold át, hogy egy féltöltetnyi ruhánal
ne legyen nagyobb.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!