Mit tehetek, ha valaki szóról szóra lemásolja a tevékenységem hirdetését és az oldalam tematikáját?
Van egy tevékenységem, amit nem főállásban csinálok. Adószámos magánszemélyként végzem. Facebookon van a fő megrendelői bázisom, immár 7 éve. Adott egy srác, párom haverja (pár éve ismeri csak), aki hobbi szinten csinálja ezt a tevékenységet, de az utóbbi időben elkezdte jobban felfuttatni magát, oldalt hozott létre, hirdetéseket tesz fel...már az elején láttam, hogy az oldala tematikája hajaz az enyémre, de na, nem olyan egyedi hivatás ez, hogy ne lehetne a véletlen műve, gondoltam én...erre fel, ma látom, hogy ugyanazt a szöveget lényegében copy pastezte, amit én évek óta használok, és az én tevékenységem úgymond fő profilját hirdeti, hogy ő is vállal ilyet. Ezzel most kicsit messzire ment...az egy dolog, hogy megírom neki, hogy bek@phatja...de mi mást tehetek még? Én ezt a dolgot évek munkájával építettem fel, a városomban konkrétan az egyik "leghíresebb" vagyok a szakmában, erre most jön egy kis görcs, aki leutánoz, és el akarja happolni tőlem a lehetőségeket?!
Köszi, ha segítetek.
De van neki szakmája, csak ukrajnai menekült és mióta itt van, csak egy gyárban tudott elhelyezkedni...
Nem tipizált női munka, ezt nem írtam sehol.
Most amúgy azt a választ kaptam tőle, hogy Chat gpt-vel írta a szövegét, hát persze :D Az biztos ugyanazt írja le, mint amit én használok :D
Szóval annyira titkos egy tevékenység, hogy nem mered leírni? :)
Csak nem AVON tanácsadás?
"Most amúgy azt a választ kaptam tőle, hogy Chat gpt-vel írta a szövegét, hát persze :D Az biztos ugyanazt írja le, mint amit én használok :D"
A lényeg, hogy beszéltek és jól elvagytok a párod háta mögött. Ebből még lehet valami.
Nem, nem talált...
Meg gondolod, hogy egy pasi azt csinálná?
Eleve erőltetett kamunak érzem a történetet...
Majd jön egy gyári munkás ukrán menekült faszi, aztán majd pont elkezdi másolni, amit a magyar haverjának a nője űz tevékenységet, sőt, még a hirdetés szövegét is átveszi, sőt, még kérdőre vonva a képébe is röhög a nőnek...
Hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!