Mit csináljak ha nincs kinek nagyon eladnom? Hogy szerezzek vevőket?
Figyelt kérdés
Csinálok sok karkötőt, pénzért adom el őket, mindenféle fajtát csinálok. Akárhova viszem a városba, csak max 2 ember vesz. Mások udvariasan elutasítanak. Hogy szerezzek több vevőt? Van rá valami megoldás? Nincsenek igazából barátaim, sok embert ismerek de nem nagyon veszik a karkötőket pedig mondják hogy szép, de nem akarnak venni. Én ezt nem értem. 2 ezerért adom darabját, ha kettőt vesz akkor 3 ezer. Nem értem mi ezzel a baj? Ennyire nem akarják hogy meggazdagodjak?szept. 14. 06:05
31/35 anonim válasza:
30
Hozzászóltam, szakmai tanácsot adtam, amivel sok valaki lehetne gazdag és sikeres. Le lettem pontozva. Szóval innentől kezdve a többi gazdaggal együtt engem nem fogtok többet itt látni kommentelni. A soha viszontlátásra!
32/35 anonim válasza:
Kérdezőt sajnos nem érdeklik a válaszok... :(
33/35 A kérdező kommentje:
Érdekelnek.
szept. 26. 19:25
34/35 anonim válasza:
Kérdeztük hány éves vagy és hasonlókat, de figyelmen kívül hagytad ezeket a kérdéseket, ebből gondoltuk, hogy már nem követed a saját topicodat.
35/35 A kérdező kommentje:
20 vagyok, és nem találok munkát és ezt próbálom csinálni hogy mégiscsak legyen valami pénzem.
szept. 26. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!