Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csináljak ha nincs kinek...

Mit csináljak ha nincs kinek nagyon eladnom? Hogy szerezzek vevőket?

Figyelt kérdés
Csinálok sok karkötőt, pénzért adom el őket, mindenféle fajtát csinálok. Akárhova viszem a városba, csak max 2 ember vesz. Mások udvariasan elutasítanak. Hogy szerezzek több vevőt? Van rá valami megoldás? Nincsenek igazából barátaim, sok embert ismerek de nem nagyon veszik a karkötőket pedig mondják hogy szép, de nem akarnak venni. Én ezt nem értem. 2 ezerért adom darabját, ha kettőt vesz akkor 3 ezer. Nem értem mi ezzel a baj? Ennyire nem akarják hogy meggazdagodjak?

szept. 14. 06:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
58%

#8: cserébe viszont nagy a választék, lehet válogatni stb.

Még mindig nem értem, miért várod el, hogy másoknak legyen igénye egy ilyen karkötőre, és miért pont a tiedre. Ha ezt nem tudod megindokolni, akkor miért lepődsz meg az eredményen?

szept. 14. 09:13
 12/35 anonim ***** válasza:
59%

"Én ezt nem értem. 2 ezerért adom darabját, ha kettőt vesz akkor 3 ezer. Nem értem mi ezzel a baj? Ennyire nem akarják hogy meggazdagodjak?"

Értékelem, hogy van humorod! :D

A kézzel készített dolgok piaca nagyon telített, ne is álmodj róla, hogy ebből meg tudsz élni.

Nem tudom hány éves vagy, de ha már 18 elmúltál, akkor keress valami hozzád illő munkát, ezt a gyöngyfűzést meg csináld saját örömödre!

szept. 14. 10:32
 13/35 anonim ***** válasza:
58%

Ha ennyire nincs vevőd, akkor az egyet jelent: nincs kereslet az általad kínált termékre.

Van egy ismerősöm, évek, de talán már inkább évtizedek óta foglalkozik gyöngyékszerek fűzésével, gyönyörű holmikat csinál. Van weboldala, járja a vásárokat, az ékszereket profi fotóssal is befotóztatja, szóval tényleg profin nyomja. De még neki is kell mellé "rendes" állás, mert ennyiből nem lehet megélni.

Szóval lehet, hogy neked is más utat kell járnod a meggazdagodáshoz.

szept. 14. 12:12
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
NAV is now following this thread.
szept. 14. 12:15
 15/35 anonim ***** válasza:
34%
Saját vállalkozás topicban tetted fel a kérdést. Ezek szerint legálisan csinálod a gyöngyfűzést, nyugtát is adsz az eladott bizsukról?
szept. 14. 16:05
 16/35 anonim ***** válasza:
47%
Miben vagy más, mint az 50000 másik? Az emberek nem karkötőt akarnak menni, hanem valamit érezni akarnak, amikor megveszik. Lehet a helyedben inkább tanfolyamokat csinálnék, ahol megtanitom őket ilyeneket csinálni, az emberek imádják a közösségeket, és az nincs a temun.
szept. 14. 16:26
 17/35 anonim ***** válasza:
49%

"Akárhova viszem a városba, csak max 2 ember vesz. Mások udvariasan elutasítanak."

Ez mit jelent, hol kínálgatod? Az utcán leszólítasz embereket?

Vagy megállsz egy aluljáró mellett, leteszel egy kartondobozt, rá a portékádat és árulod?

Előbb fogsz így sugar daddyt találni, mint annyi vevőt, hogy meg tudj élni belőle...

szept. 14. 16:42
 18/35 anonim ***** válasza:
47%

"Lehet a helyedben inkább tanfolyamokat csinálnék, ahol megtanitom őket ilyeneket csinálni, az emberek imádják a közösségeket, és az nincs a temun."

Ebben van valami! Csak nem tudom, hogy egy gyöngyfűző tanfolyamra hány fizetőképes egyén jelentkezne.

szept. 14. 16:43
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
#18 vélhetően több, mint amennyi megvesz random embertől még egy bizsut. És ha jól csinálja, többet is kérhet érte. Meg kéne tanulni, hogy gagyival nem tudjuk legyőzni a temut, jó minőséggel, drágán új kategóriát is lehet teremteni.
szept. 14. 21:24
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj, hogy a vietnámi gyöngyfűzők ezeket 1 dolláros napi bérért csinálják nagyüzemben és 2 dollárért megveheted a Temun ingyen házhozszállítással.

Ezután döntsd el, hogy ki veszi meg tőled ugyanezt 2000 Ft-ért, vagyis több, mint 5 dollárért.

szept. 15. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!