Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csináljak ha nincs kinek...

Mit csináljak ha nincs kinek nagyon eladnom? Hogy szerezzek vevőket?

Figyelt kérdés
Csinálok sok karkötőt, pénzért adom el őket, mindenféle fajtát csinálok. Akárhova viszem a városba, csak max 2 ember vesz. Mások udvariasan elutasítanak. Hogy szerezzek több vevőt? Van rá valami megoldás? Nincsenek igazából barátaim, sok embert ismerek de nem nagyon veszik a karkötőket pedig mondják hogy szép, de nem akarnak venni. Én ezt nem értem. 2 ezerért adom darabját, ha kettőt vesz akkor 3 ezer. Nem értem mi ezzel a baj? Ennyire nem akarják hogy meggazdagodjak?

szept. 14. 06:05
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy, kedves kérdező?
szept. 15. 19:51
 22/35 anonim ***** válasza:
30%

Az az igazság, hogy marketing nélkül esélytelen. Még ha interneten fel is kapják 1-2 posztodat, mert annyira szép a termék, van 1-2 ezer lájkod, kb. 20-an oda fogják írni, hogy szeretnének vásárolni és a valós vásárló még akkor is csak 2 ember lesz.

Kell egy FB oldal, szuper jó képek, és locsolni a pénzt marketingre. De ha nem elég jó, akár milliókat is elégethetsz pár év alatt, mire kiderül, hogy esélyed sincs.

szept. 16. 12:44
 23/35 anonim ***** válasza:
30%
Össze kéne kötni ezt a terméket valami mással.
szept. 16. 14:00
 24/35 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nagyon telített ez a piaci ág is illetve a mostani drágaságban jobban meggondolja az ember hogy mire van szüksége és mire nincs.

Legalábbis magamból kiindulva megtehetném hogy vásároljak össze vissza karkötőket de minek vegyem meg a 20.at ilyen infláció mellett mert ugye sose tudni mit hoz a holnap.

Biztosan nagyon szépek a karkötök de jobban kellene hirdetni akkor talán több emberhez eljut.

szept. 17. 13:32
 25/35 anonim ***** válasza:
57%
Minek jobban hirdetni? Mit? Temu tele van ilyenekkel. Váltson vagy alkosson új kategóriát. Ne untassa a piacot ezekkel már. Persze lehet álomvilágban élni, de mennyit kell ebből eladni, hogy nagyítóval látható bevételt termeljen?
szept. 17. 17:58
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek a 25-sel. Tippem szerint gyerek vagy még. Ha mindenképp kézzel készült dolgokból szeretnél megélni, akkor érdemes csinálnod egy piackutatást előbb. Nem tudom mennyibe kerül, de a keywordtool.io-on,ha előfizetsz meg tudod nézni, hogy mikre van a legtöbb igény. Ha tangákról van szó, engem például meglepett, hogy a férfi tangákra több a keresés a google-ben. A Facebook már kihalóban van a fiatalok számára, ezért érdemes lenne egy saját webshop. Kezdetben elég egy wordpress is. Szerintem ilyen minimális összegekkel biztos tudnak támogatni a szüleid, maximum lemondasz néhány dologról, amiért kirekesztenek suliban, de te csak nevess magadban, mert úgyis jobban fogsz járni a későbbiekben, mint ők.
szept. 18. 04:28
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

"Csinálok sok karkötőt, pénzért adom el őket, mindenféle fajtát csinálok. Akárhova viszem a városba, csak max 2 ember vesz."

Az a baj, hogy úgy tekintesz ezekre, mintha megélhetési forrás lenne, pedig ez csak hobbi.

A világ tele van ilyen kézműves termékekkel és igazából örülnöd kellene, hogy kettőt is megvesznek néha.

Te hány ilyet vettél már, mielőtt megtanultad elkészíteni? Te sem vettél sokat, 1-2 darabot maximum.

Az igazság az, hogy szépek ezek, de nincs sok értékük, meggazdagodni nem fogsz belőle sajnos.

Vállalj munkát, ahonnan fix kereseted jön és örülj annak, ez meg maradjon hobbi!

szept. 19. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:
18%
jajj, de fáj egyeseknek, hogy valakinek több az esze. xD
szept. 19. 15:07
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit belelátok az Allegro működésébe. Szerinted ott miért van egy giga nagy product catalog? Szinte csak EAN kóddal rendelkező termékek futnak, egy két kategória, amibe egyedi terméket feltölthetsz. Gondolkodj a vevő fejével. Mit akar? Megbízható, kipróbált, ismert márkákat venni. Nagy ritka, hogy ettől eltér, főleg online. Ne hitegesd magad. Ha nincs kereslet a termékre, akkor nem kell az a termék. De valaki írta alkoss új kategóriát. Ha számodra fontos az alkotás, taníts másokat alkotni, nyithatsz akár hobbi műhelyt is. Feleségem volt nemrég varró tanfolyamon, nagyon élvezte, és klassz kis közösség verődött össze. Próbálj meg gondolkozni a dobozon kívül.
szept. 20. 07:22
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

"jajj, de fáj egyeseknek, hogy valakinek több az esze. xD"

Hozzá tudsz szólni érdemben a kérdéshez?

szept. 22. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!