Más katás/egyéni vállalkozó is sokat melózik?
Nem, nem, "csak 1" milliót.
A keretet az áfára értettem.
Na jó, de kata keretet írtál :D
A heti 40 óra amúgy nem sok meló, az teljesen átlag szerintem.
Érdemes félreraknod a pénzt, mert nem biztos, hogy mindig így fog pörögni az üzlet!
Ne úgy tekints rá, mint könnyen jött pénzre, hanem mint a jövőd megalapozására!
Persze ne legyen igazam és ennél csak jobban menjen!
Ez a kérdés valamilyen vicc akar lenni? Heti 40 óra az minden hétköznap 8 óra. Az országban az emberek nagy része ennyit dolgozik. Ez a hivatalos normál heti óraszám. Ez miért lenne sok, amikor ez a normális?
Sőt, vannak akik ennél is többet, napi 10-12 órát, na az már tényleg nem kevés.
Nem vitatkozni akarok, de tényleg a napi 8 óra / 5 nap = heti 40 óra a normál munkaidő. Most, hogy egy csaj az onlyfansen heti 10 óra ciciriszálással megkeresi ezt az összeget, vagy egy külföldről használt autókat behozó ügyeskedő ürge heti 2 napos fordulóval keresi meg, vagy egy tiktok/youtube celeb heti 10 órányi munkával keresi meg, az inkább eltérés a normáltól.
Tudom, sokan ha lehet, legszívesebben szinte semmi munkavégzéssel szeretnének milliókat keresni. De az átlag, a többség keményen megdolgozik a pénzéért, nem kevesen több, mint heti 40 órában. Ha nem így volna, nem lenne, aki eltartaná a kevés munkával sokat kereső réteget. El kell fogadni, hogy a pénzt meg kell termelni, ehhez idő kell.
Vagy ha valaki nagyon sokat akar keresni, akkor alapítson egy nagy céget, sok alkalmazottal, akik megtermelik neki a pénzt, de garantálom, hogy cégvezetőként egy sok alkalmazottas céget szinte egész napos elfoglaltság lesz vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!