Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit lehet az "utca népének"...

Mit lehet az "utca népének" eladni jó haszonnal?

Figyelt kérdés

#utca #haszon #állatpolgár #legálba
2024. máj. 16. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 A kérdező kommentje:

Gázos ám úgy megöregedni vagy megözvegyülni, hogy nem mersz egyedül fürödni vagy ráülni a wc-re, mert mi van ha többet nem sikerül felállni, vagy elesel és senki sincs aki felsegítene!

Viszont én nem nővér vagyok mint anyám volt én ezt a "szolgáltatást" nem tudnám eladni!

2024. jún. 4. 15:10
 52/72 A kérdező kommentje:

"Akkor miért a gyakorin vársz ötleteket, hogy mit kéne eladni a népnek?"

-Miért ne?

Kiváncsi vagyok ki, hogy gondolkodik itt, mennyire valós az "itteniek" világképe.

2024. jún. 4. 15:14
 53/72 anonim ***** válasza:

"Gázos ám úgy megöregedni vagy megözvegyülni, hogy nem mersz egyedül fürödni vagy ráülni a wc-re, mert mi van ha többet nem sikerül felállni, vagy elesel és senki sincs aki felsegítene!"

Ne is mondd, itt a faluban a 86 éves néni most temeti az egyetlen fiát, aki munka közben összeesett és meghalt.

2024. jún. 4. 15:15
 54/72 A kérdező kommentje:
Pff... Jó ég!
2024. jún. 4. 15:18
 55/72 anonim ***** válasza:

"Mit lehet az "utca népének" eladni jó haszonnal?"

Bármit, amit felhájpolnak egy időre.

2024. jún. 4. 15:36
 56/72 Meton ***** válasza:

Kérdező, persze, hogy nem ismerem a jogszabályokat, se jogász, se marketinges nem vagyok. Nem is kellene, hogy a jogszabályok korlátozzanak. Először találd ki, mit akarsz csinálni. De a legfontosabb Te magad vagy, minden azon múlik, mit akarsz eladni. Az emberek bármit megvesznek, legalábbis szinte bármit el lehet adni, csak akarnod kell.

Még fiatal koromban jártam piacra és volt egy kínai barátom, aki zseniális volt eladásban. Amikor mindenki arra panaszkodott, hogy senki nem árult jól, ő akkor is eladott egy teherautónyi árut. Én csak annyit tettem, hogy kértem tőle valamit és eladtam, de mindig jól kerestem. Az átlagosnál kisebb haszonkulccsal dolgozott, alkudni nem engedett és mindig nagyon határozott volt. A kereskedő mindig nagyon fontos, ha az emberekkel el tudja hitetni, hogy jól járnak, akkor bármit elad. Én azt tanácsolom, hogy keress nagyon sikeres embereket és tanuld el, amit lehet. Soha ne akarj a saját fejed után menni, ne az álmaid kergesd, hanem legyél realista. Keress egy mestert, mert önmagadtól nem viszed sokra.

2024. jún. 5. 11:03
 57/72 Meton ***** válasza:
De egy ötlet, amit a kínai barátom csinált. Először csinálta a műsort, hogy tömeg legyen körülötte. Az emberek érdeklődőek, főleg ha olyasmit látnak, ami körül tömeg van. Akik ezután jönnek, azt hiszik, hogy mindenki vásárol, azért vannak ilyen sokan, ezért elkezdenek lázasan felvásárolni mindent, ami van. A kínai fél pár kondicipőket adott el, szóval ezért mondom, hogy bármit el lehet adni. Azt a kínai sem értette, minek kell valakinek fél pár cipő, de olcsón adta és így nem kellett leselejtezni. Persze többnyire jó áruval kereskedett, a fél pár kondicipők eladása csak opció volt.
2024. jún. 5. 11:15
 58/72 anonim ***** válasza:

Vietnámi barátom jó 20 évvel ezelőtt, amikor még működött a Józsefvárosi Piac (Tigrispiac, kínai, távolkeleti árukkal), kérdezte tőlem, hogy a fehér pólót, amit a piacon 300 forintért árulnak, tudod mennyiért hozzák nagy mennyiségben?

Mondom, passz, 50 Ft?

Azt mondja, 7 forint vámmal, áfával, mindennel együtt darabja, egy konténerben sokezer darab elfér.

És árulták akkor 300 forintért...

2024. jún. 5. 11:57
 59/72 A kérdező kommentje:

Meton...

Ezek manapság már "régi szép idők", most ha tudnak úgy lebüntetnek mindenért, hogy az ember belenyekken!

2024. jún. 5. 12:57
 60/72 Meton ***** válasza:

Akkor le vagy maradva. Szerinted a mobilnak mennyi az előállítási költsége? Ezt még én se tudom, de azt látom, hogy a kínai áru, például a mobil Magyarországon durván megdrágul. Vagy azt tudod, hogy a kínai kocsit, amit nálunk 30 millióért nagyon olcsón megvehetsz, kínában mennyiért árulják? Nem kérnek érte 10 milliót sem, és ez már max felszereltség, bőr kárpit meg minden luxus. De ne ezen rágódj, isten hozott a való világban.

Csak azt vedd észre, hogy a kínaiak nagyon értenek a kereskedelemhez. Gondolkodtál már azon, hogy kínait miért csak kereskedőként, vagy vendéglátósként látsz? Azért, mert ehhez értenek, de ezt mindenkinél jobban csinálják. Tulajdonképpen mellettük még szóba jöhetnek az arabok, akik szintén ügyesek, de ők inkább spontánabbak. Az arab kereskedő is megcsinálta, hogy minden áruját sikeresen eladta, viszont az arab 20 euróról lement 5 euróra az egységárral. Nekik meg ez a módszerük. Ami közös, hogy tömeget gyűjtöttek maguk köré, abból dolgoztak.

2024. jún. 6. 09:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!