Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit lehet az "utca népének"...

Mit lehet az "utca népének" eladni jó haszonnal?

Figyelt kérdés

#utca #haszon #állatpolgár #legálba
2024. máj. 16. 13:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 A kérdező kommentje:
"Hozott nyers ételt" meg egyetlen vendéglátóhely sem fog neked a saját haccp-s konyhájába bevinni / elkészíteni se (hivatalosan), főbe is lőné a hatósági állatorvos, vagy aki a haccp tanúsítást végezte.
2024. máj. 30. 09:18
 32/72 Meton ***** válasza:
30-as. Persze, akárhány tevékenységet folytathatsz, sőt bármikor új tevékenységet vehetsz fel, meg partnercégeket is bevehetsz. Bármihez jogod lehet, de nem ettől leszel gazdag, nem ettől fog beindulni az üzlet. Konkrétan egy versenybe szállsz be, amiben győzhetsz, vagy elbukhatsz, attól függően, mennyire hozol jó döntéseket. Sokat számít például a rutin, de a marketing ismeret sem árt. És persze az is jó, ha ismered a jogaid. De a legfontosabb, hogy ne bízz senkiben, mert mindenki azt akarja, ami neked van.
2024. máj. 31. 18:51
 33/72 Meton ***** válasza:
31-es. Nem tudom, hol szoktál járni, én még arra emlékszem, hogy amit halat kifogtunk, az egy étteremben el is lehetett készíttetni. De ha tényleg ez érdekes, akkor kereshetek neked videót, amiben mindenki a piacon vásárolt halat készítteti el magának.
2024. máj. 31. 18:54
 34/72 anonim ***** válasza:
Szentelt vizet. Anyamnak 5 liter van az agy alatt...
2024. máj. 31. 18:54
 35/72 anonim ***** válasza:
A propagandát!
2024. máj. 31. 19:17
 36/72 A kérdező kommentje:

Meton...

Ne videókat mutass, hanem cégneveket...

2024. jún. 1. 13:26
 37/72 Meton ***** válasza:
Az reklám lenne, meg különben sem lényeges.
2024. jún. 2. 08:41
 38/72 Meton ***** válasza:

Közben megtaláltam a videót, ha érdekel. a 16 percnél van a halpiacon, kábé 18 percnél megy az étterembe, ahol a hozott halat átveszik tőle:

https://www.youtube.com/watch?v=jTcWPc9LZ2Y

2024. jún. 2. 08:56
 39/72 A kérdező kommentje:

😂

Meton nem zavar, hogy ez nem magyarországon van mi?

2024. jún. 3. 07:03
 40/72 anonim ***** válasza:

Valamilyen szolgáltatást.

Nekem a Blahán mindig jósolni akar egy asszony a 7-es busz megállójában 5 ezerért, aztán amikor közlöm vele, hogy annyiért én is szívesen jósolok neki, akkor mindig megátkoz.

Szóval szolgáltass valami olyat, ami neked nem kerül pénzbe, de jó pénzt kérhetsz érte.

2024. jún. 3. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!