A munkabázis.com olyan mint a jószaki?
Figyelt kérdés
#munkabázis
2024. ápr. 4. 15:33
1/5 anonim válasza:
Hát nagyon nem. Munkavállalók és munkaadók találhatnak egymásra.
A joszakin van jó szaki? Három alkalomból három kontár jött extrém magas összeget kértek rossz munkáért.
2/5 anonim válasza:
1-es! Akkor én még jól is jártam? Mert a kutya sem jelentkezett egy zárcserére.
3/5 anonim válasza:
Lehet. Pl. nálam egy 3,5×4,5 alapterületű, 2,7 belmagasságú szobát négyen jöttek kifesteni. Egy nap alatt végeztek (!).
Én adtam: létrát, csiszolóvásznat, ecseteket, glettet, finom glettet, festéket, hígítót. Volt, látták is a csapózsinórt és porfestéket hozzá, de nem használtak. A színváltások határa ennek megfelelő.
Száradási időkkel nem foglalkoztak. Viszont 160 ezer forintot azt vitték.
És még csak azt sem tudtam kicsodák, micsodák.
Be sem engedtem volna őket, de hát jobb félni…
4/5 anonim válasza:
Döbbenet. Most néztem, hogy befektetőket keresett a joszaki.hu a Cápák között műsorban. Nem kapott.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Melyik rész volt az ?
2024. júl. 10. 13:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!