Ez tényleg ciki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 éve nyitottunk vállalkozást a férjemmel külföldön, egy akkora városban mint kb Miskolc vagy Debrecen.

A havi bevételunk elég szép hála Istennek, a bérleti díj, rezsi, adó, szerződések, lakásban a rezsi és bérleti díj kifizetése után átlag marad 4-5.000 euro. Ugye ebből jön a kaja, ruha, szórakozás szóval bármi amit akarunk.

Ezzel nem is lenne gond. Én papíron "recepcios" vagyok, a valóságban mindenes. Intézem a banki ügyeket, ügyfelekkel tárgyalok, időpont, könyvelő, számlázások, amiért papíron 250 eurót kapok. (heti 10 órában, határozatlan szerződéssel, ami a valóságban heti kb 40-60 ora közt mozog, de valamennyire szabad vagyok, ha akarok haza jövök és alszok, pihenek ilyesmi és később pótolom a munka rám eső részét) a férjemmel megegyeztünk hogy ez a hivatalos, de ha bármire kell szóljak. Pl fodrász, kormos, haza menni anyuékhoz. Amivel nincs probléma tényleg, viszont nagyon bacca a csorom hogy tőle kell "kérni" már lassan tamponra is. Ez engem idegesít hogy dolgozom, kiveszem a részem, és mégis kérnem kell. (a 250 euróból 100-150 az iqosom, maradék 100 az a havi vitaminok, gyógyszerek kettőnknek)

Volt már ebből régebben egy osszeveszesunk, hogy nem tudja fedezni a "hobbimat "(havi 20 euro kormos ami csak egy gellakk plusz manikűr, 6 havonta fodrász egy egészségügyi hajvágásra, pár havonta cipő, ruha (neki átlag havi 1 cipő kell mert ő áll egész nap, és mutatni kell közben hogy van mit a tejbe apritani...), ezen kívül nem nagyon költök semmire.) természetesen ad, de ez nekem szégyen hogy felnőtt 30 éves nőként megkell beszélni a férjemmel hogy figyelj már szívem, nincs mit magam alá tenni és megjon, adj már rá, vagy ha fogorvoshoz kell menni akkor kérjek rá. Szóvá tettem már hogy legyen nagyobb a "fizetés" de úgy van vele hogy azt az 500 euro pluszt amit fizetni kell a szerződésre odaadja. De mégsem adja oda mert "elkoltom" rögtön... Néha kérdi hogy hol a 250 euro. Hát hol lenne szerelmem? Szóval ő nem akar lépni, így én lépek. Elkezdtem munkát keresni, felis vettek mint pincérnő, amit mondtam a páromnak, amire kiakadt. És itt jön a kérdésem lényege, ha itt vagy még köszi ha itt vagy és olvasod 😄. Kiakadt hogy a meno vállalkozó felesége egy lebujban(normál étterem..) akar díszelegni, és mit fognak szólni hozzá ha megtudjak. Hát ki szólna és miert kérdezem.

Hát a bankigazgato(így hívják? Tudjátok az adott hely főnöke, nem az egész bank főnöke 🤣) aki

hozzánk jár, és együtt kávéznak, vagy a szomszéd üzletek hogy a feleség tányért pakol, vagy az ügyfelek... Úgy érzem a szabadságom korlátozva van, nekem kell az hogy azt vegyek amit akarok és akkor amikor akarok,es ne kelljen "kérni" a saját pénzem. Tényleg ciki hogy a "meno vállalkozó" felesége nem a cégben dolgozik hanem másnak? Mit gondoltok erről? Kinek van igaza? O szerinte azt a benyomást keltjuk hogy nincs mit a tejbe apritani, virít rajta a 300 eurós cipő, de a felesége 1300 euróért dolgozik pincernokent, reggeltől estig...

Nem értem, egy vita alkalmával azt mondta hogy menjek máshova dolgozni, most meg nem jó? 🤔

2024. ápr. 4. 04:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minel hamarabb lepj ki a sajat vallakozasotolbol, sot en a kapcsolatot is dobnam
2024. ápr. 4. 05:32
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
cool story bro
2024. ápr. 4. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azonnali hatályú felmondást adnék be a helyedben nála. Aztán puffogjon. Ő nem tudja a helyén kezelni a családi vállalkozást, feleségével való közös munkát. Téged is megillet a normális bér, és semmi köze hozzá hogy a fizetésedet mire költöd. Egy normális cégnél már rég nem volna főnök.
2024. ápr. 4. 07:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"Tényleg ciki hogy a "meno vállalkozó" felesége nem a cégben dolgozik hanem másnak?"

Rohadt menő vállalkozó, akinek a felesége nem engedhet meg havi egyszer egy rohadt műkörmöt, ha ez a hobbija.

Ez a csávó bolond xddddd

bankigazgató xd Jézus gyere le és segíts

Keresztszüleim vállalkozók, ott keresztapum alkalmazza havi 5-600k-ért keresztanyukámat, nem tudom változott-e, ez pár éves szám.

Én mindenképp mennék máshova dolgozni, de lehet a menő vállalkozóval való kapcsolatomon is gondolkodnék picit.

2024. ápr. 4. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:

1.Köszi 13 éves kapcsolat, azzal amúgy nagy baj nincs. 😄

2. No vagyok, de sebaj. :)

3.Igaz. Ugyanezt mondtam neki én is, ha más dolgozna ott meg többet is kéne adnia neki. Sok sz@rsaga van ami miatt már rég kirugtak volna, idáig átlag 3-6 havonta új állást keresett mert mindenki hülye csak ő nem... Most kaptunk 2 értékelest a Google-n. A 150 5* között most 3 nap alatt lett 2 db 1*os.nem érti miert.

4. Miert bolond? A városban ahol élünk az egyik bankigazgato hozzánk jár, néha kávéznak együtt, néha a feleségevel 4en elmegyunk ebédelni/vacsizni.

Mindenképp megyek máshova, ez nem is kérdés, nem érdekel hogy mennyire "ciki" ez neki. Lehet ezután rajon hogy mégis csak adjon rendes "fizetést". Akkor persze maradok, de csak ha rendes bért kapok. Máshol megkapnam ezért a 2000/2200-at (nagyon max 2500)is.

2024. ápr. 4. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!