Falun élek ahól egy pici boltot üzemeltetek.Közvetlen mellettem van egy 2éve üres önkormányzati helység.Többszöri szóban elutasítás után,levelet írtam az önkormányzathoz,hátha okosabb leszek? Nem lettem mert 1 hónapja adtam fel,de választ nem kaptam.
Figyelt kérdés
Talán kapok ötletet hogy mit tehetnék? Azon kívül hogy törödjek bele,ennyire nem érdeklem. Szépen fogalmaztam.Köszönöm a válaszokat.#Nem kapott válasz
márc. 2. 12:47
2/15 anonim válasza:
menj be személyesen az önkormányzathoz.
3/15 anonim válasza:
Mivel még itt sem tudod a kérdést értelmesen feltenni, félő, hogy az önkormányzat sem érti hogy mit akarsz.
Szóval ugorjunk neki mégegyszer: addig érthető, hogy az üzlethelységed mellett van egy 2 éve üres önkormányzati helység. Utána érthetetlen - mit akarsz ezzel? Miért zavar? Minek írtál az önkormányzatnak? Mi a célod?
4/15 anonim válasza:
De mi dolgod vele? Ki akarod bérelni?
6/15 anonim válasza:
Keresd meg az önkormányzati képviselőket, hogy hozzák elő a polgármesternél, hogy micsoda trehány dolog ez, hogy ott áll parlagon az egyik épületük, aminek évről évre romlik az állaga, de egy vállalkozó kibérelne pl. állagmegóvás + jelképes bérleti díj fejében.
7/15 anonim válasza:
A saját helyiségedet is az önkormányzattól bérled?
8/15 anonim válasza:
"#Nem kapott válasz"
😂
Inkább fel sem tett kérdés.
10/15 anonim válasza:
Ne bántsátok! Kérdező, ki szeretnéd bérelni azt a helyiséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!