2015 Fiatal Gazda Pályázat? Eredmények, értesítés, elutasítás?
Szia! Én is úgy tudom, hogy amik hiányosak voltak, vagy valamilyen számolási hiba stb volt benne, azoknak már kiküldték, illetve a napokban is küldik a visszautasító levelet! Én még nem kaptam semmit, igaz én minden feltételt bevállaltam, és nő is vagyok.
Viszont én semmiféle olyan dolgot nem tudok, hogy hány pontom van stb...meg nekünk a pályázatíró se mond semmi érdemlegeset, hogy mikorra várható eredmény. Olvastam, hogy július22.-23.-án meglesznek a ponthatárok, és majd azok alapján dől el, hogy ki az a kb 700 pályázó aki megkapja a pénzt. Na de mikorra várható értesítés?? Akitől kérdeztem és tudott mondani valamit, az azt mondta december előtt senki ne számítson pénzre, mert a sikeres pályázóknak szeptember 30.-ig kell beadni a pénz utalási kérelmet és utána kezdik el feldolgozni meg kiutalni a dolgokat. El vagyok keseredve nem így terveztem...
A legújabb infók amikről tudok: tavalyi: 3500 pályázó, max 120pont, 4,5MRD keret, 103 a határ
idei pályázat: 4000+ pályázó, max 115pont, 9+Mrd keret, és a határt nagyjából ugyanoda saccolják.
Júli vége- Augusztus elején lehet értesítés, kifizetési kérelem szeptemberben, és december előtt valóban senki sem kap pénzt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!