Álláskeresők! Hány elutasítást kaptok átlagban?
Figyelt kérdés
Újonnan napi 1 elutasítást mindenképp kapom emailen, de sokszor napi 2. Azt mondják hogy a kudarc meg elutasítás csak előrébb vihet, de nekem már az életkedvem is elmegy, amikor szenvedek a pályázással és szimpla pár mondattal elküldenek. Az egyetlen dolog amiért örülök, hogy legalább tudom hogy elolvasták, ennyi. Ti hány elutasítást kaptok?2015. jún. 17. 14:22
1/10 anonim válasza:
Én a legutóbb kb. 600 elküldött önéletrajzra maximum 15 elutasítást kaptam. A nagy többség válaszra se méltatott :D
2/10 anonim válasza:
Akkor ezek szerint neked legalább válaszolnak... Ez előrelépés a SEMMI visszajelzéshez képest, szóval nem hiszem, hogy ki kellene akadnod.
3/10 anonim válasza:
600 elküldött önéletrajz? te minden szarra jelentkezel?
4/10 anonim válasza:
Én kb 4-et kaptam az 5 helyről, ahova jelentkeztem/interjúztam.
Általában a fizetési igényem nem tetszett nekik, végül az 5. helyen minden klappolt.
5/10 A kérdező kommentje:
DEHOGY! Azért ritkább ha írnak, de az elmúlt 1-2 hónapban veszik a fáradtságot és hetente legalább párat kapok.
Utolsó, én is annyinál tartok kb. Tudod van, aki hónapokig, évekig nem tud elhelyezkedni, így jön ki a nagy szám.
2015. jún. 17. 15:33
6/10 anonim válasza:
A FÁRADSÁGOT lehet venni, nem a fáradtságot... Két külön szó.
Egyébként szerintem abszolút nincs min elkeseredned.
7/10 anonim válasza:
"Én a legutóbb kb. 600 elküldött önéletrajzra maximum 15 elutasítást kaptam. A nagy többség válaszra se méltatott :D"
600 helyre minek beadni? o.O ha minden szarra jelentkezel, persze, hogy nem vesznek fel sehová
8/10 anonim válasza:
én 2 év alatt jelentkeztem 400 helyre jelentkeztem, csak olyanra, ami a szakmámba (dipomámba, sok év munkatapasztalatomba) vágott. kb 50 visszautasítás, 3 interjú és a többi helyről semmi. Ja de! 2 helyen még "olvasás nélkül törölve" jelzéssel érkezett vissza. Általában a korom a gond: 50 feletti vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
hát ma 3 mat kaptam, úgy érzem magam mint a sz*r.. Az egyik olyan nevetséges volt, hogy 3 órás tesztet kellett írnom csakhogy elküldhessem az önéletrajzom
2015. jún. 24. 13:24
10/10 anonim válasza:
Soha életemben nem kaptam vissza még elutasítást sem :D mondjuk nekem csak 9 helyre volt beadva. Viszont ez elég volt ahhoz hogy rájöjjek nem akarok másnak dolgozni. Családi segítséggel ugyan, de pályázat útján saját vállalkozásba kezdtünk. Életem legjobb döntése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!