Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álláskeresők! Hány elutasítást...

Álláskeresők! Hány elutasítást kaptok átlagban?

Figyelt kérdés
Újonnan napi 1 elutasítást mindenképp kapom emailen, de sokszor napi 2. Azt mondják hogy a kudarc meg elutasítás csak előrébb vihet, de nekem már az életkedvem is elmegy, amikor szenvedek a pályázással és szimpla pár mondattal elküldenek. Az egyetlen dolog amiért örülök, hogy legalább tudom hogy elolvasták, ennyi. Ti hány elutasítást kaptok?

2015. jún. 17. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én a legutóbb kb. 600 elküldött önéletrajzra maximum 15 elutasítást kaptam. A nagy többség válaszra se méltatott :D
2015. jún. 17. 14:29
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Akkor ezek szerint neked legalább válaszolnak... Ez előrelépés a SEMMI visszajelzéshez képest, szóval nem hiszem, hogy ki kellene akadnod.
2015. jún. 17. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
600 elküldött önéletrajz? te minden szarra jelentkezel?
2015. jún. 17. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Én kb 4-et kaptam az 5 helyről, ahova jelentkeztem/interjúztam.

Általában a fizetési igényem nem tetszett nekik, végül az 5. helyen minden klappolt.

2015. jún. 17. 15:32
 5/10 A kérdező kommentje:

DEHOGY! Azért ritkább ha írnak, de az elmúlt 1-2 hónapban veszik a fáradtságot és hetente legalább párat kapok.

Utolsó, én is annyinál tartok kb. Tudod van, aki hónapokig, évekig nem tud elhelyezkedni, így jön ki a nagy szám.

2015. jún. 17. 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

A FÁRADSÁGOT lehet venni, nem a fáradtságot... Két külön szó.

Egyébként szerintem abszolút nincs min elkeseredned.

2015. jún. 17. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Én a legutóbb kb. 600 elküldött önéletrajzra maximum 15 elutasítást kaptam. A nagy többség válaszra se méltatott :D"

600 helyre minek beadni? o.O ha minden szarra jelentkezel, persze, hogy nem vesznek fel sehová

2015. jún. 17. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
én 2 év alatt jelentkeztem 400 helyre jelentkeztem, csak olyanra, ami a szakmámba (dipomámba, sok év munkatapasztalatomba) vágott. kb 50 visszautasítás, 3 interjú és a többi helyről semmi. Ja de! 2 helyen még "olvasás nélkül törölve" jelzéssel érkezett vissza. Általában a korom a gond: 50 feletti vagyok.
2015. jún. 19. 09:59
 9/10 A kérdező kommentje:
hát ma 3 mat kaptam, úgy érzem magam mint a sz*r.. Az egyik olyan nevetséges volt, hogy 3 órás tesztet kellett írnom csakhogy elküldhessem az önéletrajzom
2015. jún. 24. 13:24
 10/10 anonim válasza:
Soha életemben nem kaptam vissza még elutasítást sem :D mondjuk nekem csak 9 helyre volt beadva. Viszont ez elég volt ahhoz hogy rájöjjek nem akarok másnak dolgozni. Családi segítséggel ugyan, de pályázat útján saját vállalkozásba kezdtünk. Életem legjobb döntése volt.
2015. júl. 17. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!