Üllői Rossmann Logisztikai Központ - Miért nem vesznek fel?
Szóval az elmúlt pár hétben aktívan jelentkezek állásokra. Korábban dolgoztam Üllőn, csak a Lenovoban 2 évet, elküldtek a filippínók miatt. Jelentkeztem címkézési adminnak, webshopos adminnak illetve raktári készletellenőrnek is. Egyszerűen nem vesznek fel.
Elutasító E-mailben lévő válasz.: ...kiválasztási folyamatában ezúttal nem rád esett a választás... - Már rosszul vagyok a munkanélküliség miatt.
Kik azok, akik ide jelentkeztek? Másokat is így elutasítanak sorjában?
"Kik azok, akik ide jelentkeztek? Másokat is így elutasítanak sorjában?"
Ilyen selejt pozíciókra beérkezik több száz önéletrajz, az a csoda ha azok közül téged választanak ki, nem az, ha elutasítanak.
"Már rosszul vagyok a munkanélküliség miatt."
A munkanélküliség alatti szabadidődet miért nem a készségeid fejlesztésére / technikai tudásod bővítésére fordítod (pl: nyelvismeret, technológiák kitanulása pl: PowerBI, DAX, Python stb...) hogy ne csak ilyen értéktelen kamu pozíciókat tudj betölteni, mint pl: webshop admin vagy cimkézési admin? Ezeknek a 8 általánossal / vendégmunkásokkal betölthető / AI-val kiautomatizálható munkaköröknek se jelenjük, se jövőjük nincs, szóval vagy szokj hozzá a munkanélküliséghez vagy képezd magadat magasabb szintre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!