Aki étteremmel, bolttal foglalkozik, mennyire nehezíti meg a munkátokat a sokféle előírás, szabályoknak való megfelelés, illetve ha újrakezdhetnétek, belevágnátok-e az üzletbe ismét?
Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 11:12
1/4 anonim válasza:
Sokkal nehezebb normális munkaerőt találni mint mondjuk egy haccp-nek megfelelni.
2/4 anonim válasza:
Semennyire, aki profibb az bérel egy helyet aminek minden tanúsítványa megvan és érvényes, így nincs mibe belekössön a hatóság, hiszen ők adták rá ki az engedélyt.
Ha valami az ember gyárt és elad, akkor ott meg be kell tartani a szabályokat, wc után kezetmosni alap ha élelmiszert árulsz.
De a végfogyasztó rejti a legkisebb kockázatot sokszor.
A koka kulánál se reklamálnak ha az akciós kólától hasmenésük lett...
3/4 anonim válasza:
Eleg egyszeru megfelelni ezeknek, a gond inkabb azzal van hogy keves a vasarlo es sok a koltseg
4/4 anonim válasza:
Szerintem az éttermek főbb gondja inkább hogy magasak a költségek, kisebb a kereslet, illetve nincs normális munkaerő.
De valóban igaz, én teljesen más szektorban vagyok vállalkozó de mindenhol rengeteg az agyatlan sok túlszabályozás, amiknek megfelelni lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!