Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen nehéz iskolaőrnek...

Milyen nehéz iskolaőrnek bekerülni?

Figyelt kérdés
Néztem a jelentkezési lapot, elég sok mindent ki kell tölteni. Elvileg elég szakmunkás végzettség, de milyen? Bármilyen? Meg pszichésen is meg kell felelni, és fizikailag is, az nem tudom mit takar. Kérdezik még a nyelvet is, milyen szinten tud az ember, milyen vizsgája van róla. A háziorvosnak is ki kell töltenie papírt, milyen betegségei vannak. Szóval így összességében elég sok mindennek meg kell felelni. Tényleg ilyen nehéz bekerülni? Nők is jelentkezhetnek?

2023. márc. 10. 13:56
 1/6 anonim válasza:
86%

Nőket is felvesznek.

Bekerülni nem nagy mutatvány, de nyilván keményebb a rosta, mint egy sima őrnek.

Bármilyen szakmunkás, OKJ elég oda, de a vagyonőri előny.

Kérdés, hogy mikor lesz tanfolyam, mert az létszámfüggő, hisz 2 ember miatt nem lesz tanfolyam.

Ami a xopás, hogy hová tesznek? Sajna nem a budai elit gimik kértek ilyen őrt.

2023. márc. 10. 15:14
 2/6 NTBS ***** válasza:
16%
Bárkit felvesznek.
2023. márc. 10. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük. Engem vidéken érdekelne.
2023. márc. 10. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Rendvédelemben dolgozom, írj segítek
2023. márc. 10. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik iskolaőr barátom mondta hogy bolond az aki annak jelentkezik, kevés pénzért elviselni a sok hülye gyereket.. na meg a szüleit ha rászólsz a kis lakatos dzsézönsztetemre
2023. márc. 10. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Szereted a gyerekeket mi?
2023. márc. 11. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!