Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik eladóként dolgoztok, de...

Akik eladóként dolgoztok, de mellette azért még naprakészen A-tól Zs-ig tudni kell minden áruról, hogy mi micsoda, mennyi a fizetések?

Figyelt kérdés

Tehát aki nemcsak úgy eladó, hogy megmondja mi hol van, aztán a vevők kiszolgálják magukat, fizetnek és szevasz, hanem sok esetben tanácsadás, tukmálás, rábeszélés, ajánlás. És ebből persze kapsz jutalékot, ha ügyes vagy. Verseny szinte.

És mellette a napi takarítás, raktárpakolás, árufeltöltés, kötelező mosolygás, jó külső elvárás.

Részmunkaidő (heti 30, munkaidőkerettel persze), de van amikor 12 óra egy nap, többet vállalni egyenlő a mentális halállal. Eleve 1,5-2 óra az odavissza út is.

Erre mi lenne a reális? Tényleg mindenki beletörődik, hogy egy "csicska", eladó munka nem ér szinte semmi fizetést? Vagy én vagyok rossz helyen és el van hazudva, hogy milyen szép, tiszta, csillogó hely, és néha kapunk ezt azt, ha teljesítünk. Csak ugye abból, ám nem tudok számlát fizetni.

2023. júl. 4. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
nettó 320
2023. júl. 4. 10:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Bruttó 250 a fizetésem ezekért.
2023. júl. 4. 10:52
 3/16 anonim ***** válasza:
72%

"nettó 320"

Ahol én dolgozok, ott a szakeladók tuti nem kapnak ennyit. Nem szoktam a pénztárcájukba turkálni, így nem tudom pontosan, de talán ha el tudják érni az elvártt eladási forgalmat, akkor talán kapnak kb 260 körül.

2023. júl. 4. 10:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"Bruttó 250 a fizetésem ezekért."

Az hogy a francba lehetséges?

Nem mint szakképzett eladó dolgozol?

Mert akkor elvileg minimum a garantált bérminimumot meg kéne kapd.

2023. júl. 4. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Eladói munkát helyben érdemes vállalni, max. fél órára a lakóhelyedtől. Az áruismeret minden eladó esetén elvárás. A tukmálást, rábeszélést egy kultúrhelyen nem azért nem tapasztalod, mert ne értenének hozzá, hanem mert nem dolguk. Segíteni, válaszolni igen, kérésre, kérdésre. Jutalék erre nincs, jutalom a teljes csapatnak meghatározott célok elérése esetén van (pl. jó leltárra), nem elhanyagolható, de nem is meghatározó a fizetés szempontjából. Szakképzettség nélkül br. 300eft + pótlékok, béren kívüli juttatások, munkaruha elkérhető. Ha szakképzett is vagy, van szakmai tapasztalatod, kasszázol (nem csinálsz hiányt!), vállalod a több műszakot, hétvégéket, túlórákat, akkor egész jó fizu összejöhet, amiből a számlák kifizetése nem jelenthet problémát.
2023. júl. 4. 10:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Megalázó éhbér!
2023. júl. 4. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Éljen ebből a tulaj pulyája meg.
2023. júl. 4. 10:57
 8/16 krwkco ***** válasza:
59%

"Az hogy a francba lehetséges?"

Részmunkaidő.

2023. júl. 4. 10:59
 9/16 A kérdező kommentje:

Nem szakmám az eladás, nincs kereskedelmi végzettségem, bár a munka kapcsolódik a rendes szakmám egy részéhez.

Robotnak érzem magam.

2023. júl. 4. 11:01
 10/16 anonim ***** válasza:
29%

"nettó 320"

kamu válasz, nincs Magyarországon eladó aki ennyit kapna.

2023. júl. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!