Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik eladóként dolgoztok, de...

Akik eladóként dolgoztok, de mellette azért még naprakészen A-tól Zs-ig tudni kell minden áruról, hogy mi micsoda, mennyi a fizetések?

Figyelt kérdés

Tehát aki nemcsak úgy eladó, hogy megmondja mi hol van, aztán a vevők kiszolgálják magukat, fizetnek és szevasz, hanem sok esetben tanácsadás, tukmálás, rábeszélés, ajánlás. És ebből persze kapsz jutalékot, ha ügyes vagy. Verseny szinte.

És mellette a napi takarítás, raktárpakolás, árufeltöltés, kötelező mosolygás, jó külső elvárás.

Részmunkaidő (heti 30, munkaidőkerettel persze), de van amikor 12 óra egy nap, többet vállalni egyenlő a mentális halállal. Eleve 1,5-2 óra az odavissza út is.

Erre mi lenne a reális? Tényleg mindenki beletörődik, hogy egy "csicska", eladó munka nem ér szinte semmi fizetést? Vagy én vagyok rossz helyen és el van hazudva, hogy milyen szép, tiszta, csillogó hely, és néha kapunk ezt azt, ha teljesítünk. Csak ugye abból, ám nem tudok számlát fizetni.

2023. júl. 4. 10:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

@ 11:02

Ha az eladásai után kap jutalékot, és rohadt sokat rohadt nagy értékben tud eladni, akkor azért annyira nem tartom kizártnak.

2023. júl. 4. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

"kamu válasz, nincs Magyarországon eladó aki ennyit kapna."

Több olyant ismerek akik nettó 4-500 ezret megkeresnek eladóként.

2023. júl. 4. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Tessék nettó bér 380-530 ezer forint [link]
2023. júl. 4. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Bruttó 250, pfffffff :D :D :D
2023. júl. 4. 12:08
 15/16 anonim ***** válasza:
gyalázatos!
2023. júl. 4. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

Műszaki részlegen 500 nettót kapok ha semmi sem megy el akkor is.

Igaz ebben az is benne van, hogy egyedül is elvagyok.

Nem kell mellém biztonsági őr mert nagyra nőttem ezért árumozgatás is könnyen megy.

Kolléga aki mindent elad van, hogy 700 at is összeszed de én úgy sosem tukmálnám a szajrét mint ő.

2023. júl. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!