Egy több évig tartó depresszió után szerétnék újra tájékozott, naprakész lenni, de nagyon sok az új informació. Ti hogyan tájékozódtok, maradtok naprakészek?
Nagyon megköszönném, ha tudnátok tanácsot adni abban, hogy hol kedjem el és hogy ne vesszek el az informació rengetegben. Nektek van valami jól bevált rutinotok?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Mivel kapcsolatban? Közélet? Inkább ne, csak visszaesel a depibe :D Én is pár hónapja hagytam a fenébe inkább az összes híroldalt, mert csak szorongást okoztak, mindegyik szerint nagyon kéne aggódnom valami miatt.
Ha mégis belevágnál, akkor egyszerűen pörgesd végig nap elején vagy végig a címeket elolvasva valamelyik hírportált vagy a hírkeresőt.
#1: Igazad van, valahol csak frusztralják az embert. :D De bekerültem egy nagyon jó baráti társaságba, ahol mindenki irigylésre méltóan tájékozott és én is szeretnék lépést tartani velük, hasonlítani rájuk.
Valakinek esetleg valami ajánlata jó hírportál(ok)ra, amit érdemes követni?:)
Kérdező
1) milyen téma, van kismillió...
2) van google, használd szépen
3) kérdezd meg a barátaidat, az a legegyszerűbb
Az égvilágon semmire nem jók ezek a híroldalak, csak hogy felhúzd magad és negatív dolgokkal töltsd meg a fejed.
Olvass inkább könyveket, azokról is lehet beszélgetni.
Az, ami előrébb visz, nem pedig lehúz.
Nekem pl. önfejlesztő könyvek, cikkek, videók, főzési tippek, nyelvtanulás, hosszú a lista.
Amitől több leszek, és nem érzem magam kevesebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!