Hol és kb. mennyiből lehet élelmiszer-boltot nyitni, és megéri?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 21:23
81/88 A kérdező kommentje:
80: Azt mondjuk nem szeretem, de sajnos ez van. Én inkább 10-től vagyok jól, meg a délutánt és estét szeretem.
2023. szept. 29. 10:03
82/88 anonim válasza:
A kenyeret, kiflit, péksüteményt minden hajnalban 5 és fél 6 között hozza a pékség. Ha nem vagy ott, akkor adjál neki kulcsot a boltodhoz, hogy be tudja rakni.
De úgyis ott kell lenned, mert 6-kor nyitnod kell a boltot, jönnek friss kenyérért, péksüteményért, tízóraiért a vevők. Vagy csak meginni a reggeli kávéjukat munkába menet.
83/88 A kérdező kommentje:
82: Igen, ez tényleg igaz. Majd megoldjuk, pl. társam nyit, én meg délután leszek ott zárásig.
2023. szept. 29. 10:23
84/88 anonim válasza:
Biztosan úgy lesz. Ha meg a társad lebetegszik, elmegy szabadságra, vagy szülni, akkor meg legfeljebb nem nyitsz ki csak délután. Jóvanazúgy.
86/88 anonim válasza:
Igaz, hogy nem vegyesbolt, hanem büfé, de én tegnap egy kis vidéki művházban pultoztam egy mulatós rendezvényen, nem gondoltam volna előre, de 200 ezres forgalmat csináltam a főnöknek 7 óra alatt, főleg italokkal. Kb. 100% árrés van az italokon neki.
87/88 A kérdező kommentje:
Egy este 200e? Az szép. Ügyi vagy! :o)
2023. okt. 1. 09:57
88/88 anonim válasza:
A 200 csak a forgalom. A haszon mondjuk 80-100 volt a főnöknek legfeljebb. És nincs is ilyen rendezvény csak pár havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!