Hol és kb. mennyiből lehet élelmiszer-boltot nyitni, és megéri?
Figyelt kérdés
2023. szept. 4. 21:23
31/88 anonim válasza:
Boltot nyitni nagyforgalmú helyen érdemes. A falu nem az.
32/88 anonim válasza:
"Törvényileg szabályozott minimálbér" Szánalmas! Tuti bukta!
Kívánom élete végig annyiból keljen megélni a kedves családodnak havonta.
33/88 A kérdező kommentje:
32: Lehet szociális segélyt is választani. :D
2023. szept. 6. 13:32
34/88 anonim válasza:
Akkor max annyi jusson a kedves családodnak havonta!
35/88 A kérdező kommentje:
34: Neked és kedves családodnak is ugyanezt kívánom!
2023. szept. 6. 14:00
36/88 anonim válasza:
Miért menjen hozzád minimálbérért dolgozni a szakképzett dolgozó, ha elmehet multihoz jóval magasabb bérért + cafeteria, + munkábajárás térítése, teljes munkaidőben bejelentve?
37/88 anonim válasza:
Minimálbérért csak olyan dolgozót kapsz, aki máshová nem kellett.
38/88 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, majd kiderül, kik jelentkeznek, de ez még odébb van. A 10 Millió már elég lesz egy falusi vegyesbolthoz?
2023. szept. 6. 14:53
39/88 anonim válasza:
Nem ért ez semmihez , kár neki mondani bármit is.
40/88 anonim válasza:
Itt a faluban bezárt az egyik bolt, jó tágas épület, magánszemély a tulajdonosa, szerintem kiadná bérbe. Lehet, hogy még a hűtők is benne vannak, amikkel működött. Eredetileg is abc-nek épült még a szoci időkben.
Szerintem itt 3-4 milla is bőven elég a nyitáshoz. Nem kell hatalmas árukészlet és vannak kerülendő áruk, pl. nem kell lédig felvágott és sajt, mert csak a nyűg van vele és megromlik. Amúgy is van a másik boltban, vegyenek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!