Mennyiből lehet egy ilyen élelmiszerboltot megcsinálni?
Egy kb. 50 m²-es üzlethelységben szeretném ezt megvalósítani.Egy 500fős faluban lenne,már van egy kisbolt de mindenki panaszkodik hogy csak az olcsó rossz minőségű termékeket hozz de azokból is csak egy egy darabot úgyhogy a választék nagyon rossz.
Úgy számoltam hogy:
-pénztárgép (program,monitor,vonalkódolvasó,egyebek):200e
-bérleti díj: 50e
-polcok:300e
-Áru:2,5m
Szerintetek ez így jó tervezés vagy valamit nagyon elszámoltam?Az engedélyek költségeiről fogalmam sincs de szerintem max egy 150e.
Polcra nyugodtan számolj 5-6* ennyit, hűtőpiltok 3-400k nál kezdődnek
Metro oldalán nézd meg a katalógusokat
Berendezést navos árverésen vagy vaterán vegyel inkább. 2,5 milliós árukészlet sok, fele is bőven elég nyitora ekkora helyre, sokat ami rovod szav idős (tej, pék) meg úgyis szállítóra kapsz. Vonalkód olvasó felesleges szerintem pénztárgép kijön így 130-ból max.
Kialakítás még a kérdéses, hogy mennyi fog kelleni, hogy különengedély képes legyen. Meg a bérköltség.
Esetleg lehatárolva adnának e oda neked koncesszios jogot dohànyboltra vagy az van már?!
hitelesített mérleg 50k
polcok 800k
3 hűtőpult, mivel ugye nem rakhatsz mindent egymás mellé - 600-800k
mélyhűtőpult 400k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!