Furgonozni magamnak?
"Cserében értek az informatikához, folyékonyan beszélek angolul, megvan az összes PÁV-om és sokéves tapasztalatom van nemzetköziben is"
Miért nem ezeket próbálod hasznosítani?
Első körben például húznék nyugatabbra az angollal.
Vagy mennék egy nagyobb városba SSC-be IT helpdesknek (hiába értesz hozzá, ha nincs papírod, akkor alul fogod kezdeni)
Persze lehet mondani, hogy nálad semmi nincs. De akkor ne csodálkozz, ha nem fog menni a furgonos vállalkozás sem, mert maximum cipelheted swartzban a 10 zsák kukoricát annak, aki annyira nyomorult, hogy még egy futóra sem telik neki
38-as, igen, valóban egy jó irány, viszont nem hiszem, hogy eredményes lennék benne, sokan választják a tapasztalt profi munkát, a mókolásra senki sem büszke. Még ha ki is tanulnék egy ilyet, a megfelelő tapasztalat sok-sok évbe kerülne, emiatt nem gondolom jó választásnak magamnak, de mindenképpen köszönöm!! Tréler még szóba jöhetne, utána járok mi hogyan merre :)
39-es, ismerem a csoportot, tagja is vagyok. Korábban már írtam ki róla posztot de nem érkezett megnyerő ajánlat, nem volt népszerű sem a poszt, a legtöbb munkavállalót Pest környékén keresik értelem szerűen, itt Győr Szombathely vonalon nehéz korrekt vállalkozót találni.
Rengetegen írtok, köszönöm, megérkezett az értelmesebb fajta válaszadók közössége is végre!
41, Helpdesk-nek utána járok, köszönöm, nem egy rossz gondolat. Nem igen vagyok az az irodában ülős telefonálgatós típus, de egy érdeklődést megér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!