Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy lehet 2025ben mondjuk...

Hogy lehet 2025ben mondjuk egy turkáló vállalkozàsra alapozni?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnak ezek az üzletek fent maradni, bevételt produkálni nyereségesen, mikor amit a saját szememmel látok hogy pl a helyi tesz vesz csoportokban zsák számra árulják egyesek a ruhákat fillérekért mégsem kell senkinek?

Konkrétan nézelődtem az eladásos csoportokban és mondjuk jó állapotú ruha csomag (30 db ruha) 2000 ftért árulta valaki csak vigye el már vki, még se kell a kutyának se. Akkor hogy lehet turira alapozni????

ma 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Annyi előnye azért van, hogy ha bemész egy turiba, akkor ott meg tudod nézni, fogni, próbálni a ruhákat, nem pedig fénykép alapján szarakodni a rendeléssel.
ma 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
38%

Nagyban, mint a H..a.

Amúgy pénzmosodának, áfacsalásra teljesen jók.

ma 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy mint az ilyen kisbutikok, azaz pénzmosoda. Nálunk is van egy ilyen butik, évekkel ezelőtt mentem be először és utoljára, mert egy egyszerű blúz 20 000 forintnál kezdődött. Eddig akárhányszor mentem el előtte, sosem láttam bent vásárlót, csak egy asszonykát üldögélni és nyomkodni a telefonját.
ma 10:23
 4/7 Vágy-i válasza:
Mosás😊
ma 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Én járok turiba, de magánszemélyektől kb sose veszek használt ruhát. Ennek annyi oka van, hogy szeretem megfogni, felpróbálni a ruhákat mielőtt megveszem. A 30 ruha 2000-ért engem nem vonz, mert mégis mit kezdek annyi ruhával? Nem kell, feleslegesen foglalja a helyet (abból kiindulva hogy van alapból valamennyi ruhám.. :D). Ha valakinek ennyi feleslegessé vált ruhája van és nyilván a pénz nem lényeg, akkor adja le a rászorulóknak.
ma 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

Pénzmosoda. És nem "ruha", hanem "ruhaipari hulladék" vagy "géprongy" néven veszi, azt az alja cuccot, ami nyugaton már 3-4X át lett válogatva.

Pl.: Ismerőssel voltam Londonban olyan turkálóban, ahol forintban számolva 40-50-ért lógtak az eredeti Hugo Boss meg Armani zakók. Na azok nem jönnek ide soha.

ma 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Ha ilyen egyszerű lenne, mindenki használt ruhát árulna...

De csak olyanoknak éri meg, mint a Háda, aminek boltjai vannak és már 30 éve csinálja...

ma 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!