Hogyan indíthatok saját vállalkozást? Pl. egy használt gyermekruha boltot?
szerintem most a járványidőszakban nem egy szerencsés időzítés...
Meg amúgy nagy a konkurrencia, főleg online. Amihez ugye nem kell üzlethelyiséget bérelni, alkalmazottat fizetni - tehát árelőnyben vannak.
Rengeteg nagyker van amúgy - kérdés, hogy a lakóhelyeden mekkora a fizetőképes kereslet.
Köszönöm a választ!
Tudom, rizikós az időszak, de valamihez kell kezdenem.. keresem a lehetőségeket.
Egy kisvárosban lakom, itt csak 2 rendes baba bolt van, új dolgokkal, jó drágán... Van 3 vegyes turi, ott csak kis mennyiségben van gyerekruha. Plusz van egy baba-gyerek ruhabolt, ami használtnak indult, most már újak is vannak, de a használt cucc is - szerintem - drága ott az átlaghoz képest.
Az online dolognál én magamból indultam ki, nagyon ritkán rendelek, mert nem adok a beleírt méretre, ruhákat csak próba után vásárolok. És online még a postaköltség is rámegy, szóval így pl. egy használt, 500Ft-os ruha egyből a triplája lesz és már meg se éri. Az meg nem biztos, hogy több ruhát találok egy helyen, hogy megérje pk-val is.
Szóval dilemma, igen..
Köszönöm, hogy írtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!