Furgonozni magamnak?
Az mit jelent, hogy magadnak?
Milyen és mennyi árud van, amit most más mozgat helyetted?
Egy seggel két autó? Minek a kettő?
Vagy arról van szó, hogy fuvarozási vállalkozást alapítasz?
Alapvetően már söfőrhiány van, így nem elvetemült ötlet. De honnan lesz munkád? A legnagyobb kérdés, hogyan szerzel olyan és annyi melót, amivel profitot is tudsz termelni és az egyfős vállalkozás hátrányaival is működik
Jogosak a kérdések, kevés infót adtam meg, köszönöm a felvetéseket!
Két autó a biztosíték miatt kell, ha az egyikkel történne valami az áru akkor is célba tudjon érni, továbbá édesapám is szívesen felülne az egyikre, a másikra pedig én.
Fuvaros apróhirdetésekben keresnék szállítandó raklapos árut, nem saját termékek kiszállítása lenne a cél.
Van főállásom, egyenlőre az lehetne gazdasági mankó, azonban a fő cél az lenne, hogy ez legyen a főállás.
"Két autó a biztosíték miatt kell, ha az egyikkel történne valami az áru akkor is célba tudjon érni,"
Ez így nem működik. A két autó brutálisan drága azért, hogy az egyik kb tartalékként funkcionáljon (50 autóra is elég 1db tartalék, de nyilván mások a költségek, ha 50 autón kell az egyet kitermelni, meg ha 1db-nak kell egy másikat fenntartani).
"édesapám is szívesen felülne az egyikre, a másikra pedig én."
Akkor máris nem igaz, hogy az egyik autó tartalék, mert ha az egyik fuvaroz, a másik lehörög, akkor nem fogja tudni kiváltani.
Amúgy a fő kérdés az, hogy tudsz e találni munkát. És nem olyat, hogy most 2 hétig lenne meló, hanem hosszútávú szerződést. Mert addig csak álmdoozás az egész.
A két autó felváltva futva, nem egyidőben. Kilogisztikázva az egyik mindig szabad lenne.
"A" autó lerakodott és üresen jön hazafele "B" autó indulhatna a túrakörére.
Nagyjából ismerem az apróhirdető oldalakat, napi 2-3 feladat teljesíthető lehetne. Persze biztosan lenne olyan nap amikor csak egy, vagy egyáltalán nem tudnék találni, de a cél a napi 1-2 fuvar intézése lenne.
Álomvilágban élsz.
2 autót 1 munkára fenntartani nem lehet. Ha apuka ráül, akkor már nem igaz a tartalékolás sem, ahogy előttem írják. Sőt az sem működik akkor hogy amikor jön vissza üresen már indul a másik. Mert akkor fix sofőr kell mindkettőre és nincs tartalék. Inkább az üresfutást kellene kivenni a képletből. Arról nem is beszélve, hogy nem állóhelyben romlanak el a dolgok általában. B/szhatod otthon a tartalékot, ha te az ország másik végén rohadsz le. Megbízható jármű kell, nem több hulladék. Ez már nem a szoci világ, amikor volt ember meg idő elindítani egymásra az IFA-kat meg Skodákat, aztán az út szélén átlapátolni az árut, hogy hazavontasd a rosszat, aztán szögeld. Az áru akkor sem ér célba időben. Márpedig a furgonos melók nagy része valamilyen szinten időkritikus. Apróhirdetésekből összemazsolázni meg nem lehet. Ha nincs legalább 1-2 fix meló, amire lehet alapozni, akkor nem lesz elég árbevétel.
"A két autó felváltva futva, nem egyidőben. Kilogisztikázva az egyik mindig szabad lenne."
Ezt mondom, hogy ez így nem működik. Mert ha az egyik autó az idő 50%-ban nem fut, akkor csak a költségeid vannak vele, de pénzt nem termel.
És ahogy korábban mondtam, a konkurenciádnak 50 autóból kell 1-et kivenni ahhoz, hogy legyen valamennyi tartalék a rendszerben, tehát ha a kocsi havi költsége 300 ezer, akkor neki 49 kocsira oszlik el ez a pénz, neked meg azon az egy darabon kell megtermelned, ami vagy brutálisan megdrágít, vagy a hasznod eszi meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!