Ha szeretnék sajàt ruhamárkát, milyen iskola szüksèges hozzá, ami nem több éves és esetleg még online is? (Mert kisbabàm van.)
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 12:11
21/29 anonim válasza:
"Köszönöm. Igen, ő kint dolgozik még. :) Decemberben nekem is vissza kell mennem, úgyhogy szorít az idő, addig is tanulgatok."
Addig milyen gyakran tudtok találkozni? Nem hiányzik a szex?
22/29 A kérdező kommentje:
Szia, mi együtt lakunk, a hatàrmellè pont ezérr dolgozgunk, hogy kint tudjunk dolgozni. :)
2023. aug. 24. 05:17
23/29 A kérdező kommentje:
Màrmint a hatàrmellett lakunk
2023. aug. 24. 05:18
24/29 anonim válasza:
Akkor ingáztok Ausztriába reggel ki, este haza?
25/29 A kérdező kommentje:
Igen, kevesebb az út a munkàba, mint Pesten volt.
2023. aug. 25. 05:31
26/29 Neliah669 válasza:
Ahhoz, hogy saját ruhát készíthess és ezt vállalkozóként tedd, Divatszabó végzettség kell. Ami 2 éves képzés. Országos szakképző centrum indítja minden éven. Heti 2 nap. (Én idén végeztem, mert pont ilyen terveim vannak) itt tanulsz szerkesztést, anyag ismeretet, szabni, varrni.
Ha ruhák kölcsönzése a cél,az nem végzettség köteles.
Bizonyos TEAOR számok azok, bizonyosak nem. Lakás textil nem, ruha javítás nem végzettség köteles, de a saját készítés igen.
27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Végre valaki, aki a kérdésre válaszolt. Sajnos ettől féltem, 2 évre nem tudok így elköteleződni a baba miatt… plusz visszaköltözni Pestre újra tanulni… ez így sajnos egy jó pár évig esélytelen számomra. :(
2023. aug. 27. 07:13
28/29 anonim válasza:
Biztosan létezik online tanfolyam is az elméleti részére és csak a gyakorlati órákra kell elutaznod egy iskolába.
29/29 A kérdező kommentje:
Utána néztem azon az oldalon, nagyon sok jó képzés van, viszont sajnos teljesen bejárósok :(
2023. aug. 28. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!