Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha szeretnék sajàt ruhamárkát,...

Ha szeretnék sajàt ruhamárkát, milyen iskola szüksèges hozzá, ami nem több éves és esetleg még online is? (Mert kisbabàm van.)

Figyelt kérdés

2023. aug. 18. 12:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján nem ruhamárkát akarsz, hanem egy butikot. Az azért nem ugyanaz. Vállalkozási ismeretek viszont mindkettőhöz nélkülözhetetlenek.
2023. aug. 20. 08:58
 12/29 anonim ***** válasza:

Nem szeretnélek lebeszélni, de olyan iskolákat meg vizsgákat végzel el jelenleg amelyeknek a meglétére semmilyen törvény nem kötelez ahhoz, hogy végezhesd a tevékenységet! Akkor meg minek?

Csinálj inkább ingatlanvagyon kezelőit vagy társasházkezelőit, azok valódi szakképesítések, amelyek meglétére törvény kötelez, ha végezni akarod! De még a műkörmösnek vagy a valutapénztárosnak is több értelme van (szintén törvény által előírt végzettségek)

2023. aug. 20. 13:02
 13/29 anonim ***** válasza:

Amit most csiálsz ezekkel a tanfolyamokkal, kb olyan mintha biciklizésből vagy rollerből akarnál jogosítványt.

Lehet, de minek...

2023. aug. 20. 13:04
 14/29 A kérdező kommentje:
Értem, egy saját ruhamárkát szeretnék, majd üzeletet nyitni vele.
2023. aug. 21. 04:32
 15/29 anonim ***** válasza:

Álmodozni lehet, az nem bűn és nem is kerül semmibe.

Ha meg még egy gazdag férjed is van, aki hajlandó finanszírozni a hóbortodat, akkor csinálhatsz amit szeretnél.

2023. aug. 21. 08:50
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mi megdolgoztunk mindenért, házak, autók stb…. Hitelünk sincs, nem is akarunk, pont ezért nehéz, sokat kell még gyűjtögetnem, de nem szabad feladni :)
2023. aug. 22. 04:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon házak és autók? Az azért nem semmi! Gratulálok!
2023. aug. 22. 10:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen, 31 éves vagyok, az volt a célunk, hogy legyen meg mindenünk, aztán jöhet a baba, sajnos ehhez 5 évet külföldön kellett dolgozni, nekem volt 4 munkahelyem is, de nem érdekelt, csak a cél lebegett előttem :) (előtte majdnem 10 évig ,,nyomorogtunk,, albèrletben Budapesten) valahogy így kéne a bolttal is, persze baba mellett, semmi nem lesz olyan egyszerű..
2023. aug. 22. 11:30
 19/29 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy kemény munkával ez is sikerülni fog! Most már férjed is itthon dolgozik? Vagy ő még ki jár?
2023. aug. 22. 12:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, ő kint dolgozik még. :) Decemberben nekem is visszakell mennem, úgyhogy szorít az idő, addig is tanulgatok.
2023. aug. 23. 05:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!