Ha szeretnék sajàt ruhamárkát, milyen iskola szüksèges hozzá, ami nem több éves és esetleg még online is? (Mert kisbabàm van.)
Szted annak a rittyo Toth Andinak van iskolaja? Haha.
Semmi nem kell hozza csak penz.
Na ez értelmes lett, bocsi. Nem enged törölni és szerkeszteni.
Szóval: Igen, sajnos itt a közelben csak egy tanfolyam van, ami ezzel kapcsolatos jó pénzért alap szabás-varrás, de az nekem is megy, gyerekkoromban is sokat varrogattam, ettől függetlenül lehet elvégzem, csak pár napos. Örülnék lenne erre valami komolyabb tanfolyam is, de ha nem lesz, úgy érzem menni fog e nélkül is. Sok minden érdekel, ruhamániás vagyok. 😀 A nyári ruhákért, az alkalmi (esküvői) ruhàkért és a babaruhákért is odavagyok. Itt a babaruhabolt sajnos nem nagyon menne, mert nemrég nyílt ide a Pepco, ami elég olcsó, ha hirtelen kell a babámnak valami, én is ott veszem meg, illetve a vèdőnőm mesélte, hogy volt itt bababolt, de nagyon nem ment. Pestről költöztünk a határ mellé.
Tehát alkalmi ruhaboltra és kölcsönzőre gondoltam, de nagyon szeretném a sajàt stílusomra tervezni. A márka neve pedig a babámé és a sajátomé lenne egyben. :) remélem nem csak álom marad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!