Milyen jellegu vallalkozasokat nyithatok?
Figyelt kérdés
Videozas valamint fenykepezes kategoriaban szeretnek vallalkozast nyitni. Van ugye a Kata de egy ismerosomtol hallottam hogy van tobbfele lehetoseg amilyen vallalkozast tudnek nyitni ebben a kategoriaban. Tudja esetleg valaki hogy mit erdemes hogy jovok ki a legjobbak? f222023. márc. 8. 11:27
2/4 anonim válasza:
Van főállásod a leendő vállalkozásod mellett? Mert ha nincs, akkor azzal számolj, hogy ha megnyitod a vállalkozást, akkor is fizetned kell a havi közterheket, ha egy fillér bevételed sincs. Úgyhogy csak körültekintően!
3/4 A kérdező kommentje:
Nincsen főállásom mellette. Jelenleg tanulok de júniusban végzek. Hallottam olyan formáról ami a Kata-val ellentétben nem havi kötelezettségekkel jár hanem 2m bevétel alatt évi kb 90.000 ft
Ilyen tényleg van? Kata ha jól tudom havi kb 50k még szja mentesen is
2023. márc. 9. 09:42
4/4 anonim válasza:
Keress egy könyvelőt, vagy menj be a nav-hoz és első kézből elmondják neked.
Mióta foglalkozol fotózással, videózással? Drónnal is csinálod? Milyen ággal szeretnél majd foglalkozni, portré, esküvői fotók, rendezvények, ingatlanok fotózása, stb.?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!