Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit érdemes elindítani 1...

Mit érdemes elindítani 1 millió forintból?

Figyelt kérdés
Tudom kevés, de azért a semminél több.
2022. dec. 4. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem se elég semmire, egy tanfolyamra is maximum akkor ha az azt követő tanulóidőre is tudsz félrerakni. Amikor már megvan a papirod, ami jobb esetben annyit ér, hogy már tudod az alapokat, de önállóan még nem tudsz dolgozni / nem kapsz megbízást / állást null tapasztalattal. Rosszabb esetben ennyit se. Párszázezer forintért nem tudom milyen képzést kapsz.

Ha van munkád, és van egy jobb ötleted, mint a jelenlegi munka, rakd el, ez kb 3 havi tartalék álláskeresési időszakra, a segély mellé. Következő váltáskor jól jöhet.

Ha még tanulsz, ugyanez, az első normális munkádig.

Egy ekkora összeg max toldozgatásra elég, pl ha van valami pazarló, nem hatékony eszközök, háztartási gép, laptop azt lecseréled, nyílászárókat javíttatsz, elkészítés fogorvoshoz... kb itt ki is fújt.

2022. dec. 17. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!