Miként lenne érdemes és hatásos elindítani a hajhosszabbító vállalkozásomat?
Hosszú évek óta van nekem is, és ez az, amivel szeretnék foglalkozni, pláne, hogy nálunk a környéken jelenleg ez nem egy elérhető szolgáltatás.
Szerintetek hol érdemes inkább 'hirdetni' és oldalt vezetni? Facebook-on vagy instagramon?
Saját weboldalt is szeretnék majd idővel, ez szerencsére megoldott, testvérem informatikus és meg tudja nekem csinálni olyanra, amilyenre szeretném.
Tudom, hogy ez egy elég drága mulatság és hogy nem 100%, hogy lesz rá igény, hiszen nem mindenki engedhet meg magának sajnos egy ekkora kiadást, én mégis szeretnék belevágni és szívvel-lélekkel csinálni.
Minden építő jellegű segítséget szívesen fogadnék!! :)
Köszönöm a tippet!
Kapcsolataim olyan szinten vannak, hogy például a körmösöm, (aki szintén helyi és tele van vendégekkel) ajánlana majd a saját vendégeinek + rokonunk a szomszéd városba szintén sok kapcsolattal rendelkezik a munkájából kifolyólag, ő is jönne is + tudna embereket is hozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!