Egy gyros-osnak mennyi a bevétele kiadása átlagban egy nap vagy héten? Mennyi a profitja? Érdemes lehet elindítani egy lakókocsis gyrosost 2 millió forintból?
Hol? Mint az Üvegtigris büfé az Isten háta mögött, ahol nem jár senki?
Vagy a Keleti Pályaudvaron, ahol a hosszú vonatút után bedob mindenki egy gyrost?
Ez el is dönt mindent, hogy hol akarsz büfét, lehet valami vendéglátód végzettség is kell hozzá, ezt nem tudom.
Ha nem tudsz eladni csak napi 10 gyrost, akkor nem érdemes belefogni.
Vedd meg a közértben az alapanyagot, csinálj magadnak pár darabot, számold ki mennyibe került 1db és akkor tudod kb. mennyibe kerül egy gyros. Erre rájön egy csomó költség a vállalkozáshoz, fizetés, adó, könyvelő, rezsi.
Kell pénztárgép, POS bankkártya terminál, bankkal szerződni, kell egy weboldal, hogy hirdesd magad, közösségi médiában jelen lenni, ez mind plusz költség.
Szóval a lényeg, hol akarsz leparkolni a lakókocsival, ahol kapsz rá engedélyt, és ott mekkora a forgalom.
Mindent érdemes csinálni, ami az emberek megelégedésére van és hasznot hoz, tehát egy gyrosost is érdemes csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!