Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Beleszólsz ilyen esetben?

Beleszólsz ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Szüleim boltjuk révén tudják őt a vállalkozasában anyagok terén támogatni, emellett otthon kialakítottak egy szalont neki.

Én azt látom h csak csinálgatja holott azt mondja h ez az álma h ez legyen a munkája. Nem is értem mért ilyen támogatással és háttérrel ami neki van más osszetenné a két kezét és mindent beleadna..

Ő meg nem, csak mondja h nem bírja úgy h munka után (ami nem nehéz) heti 2 3 vendéget vállal.. úgy nem bírja h nincs gyerek, a házimunka közös, főzni ritkán kell csak..

2022. dec. 1. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ennek azért fussál még egyszer neki. Ne úgy tedd fel a kérdést, mintha ismernénk az előzményeket, mert ez így teljesen értelmetlen. Az sem ártana, ha a vesszőket használnád ott, ahol szükséges.

Nekem ez így csak egy "szófosás" volt. Nem értettem belőle semmit. Bocs. :)

2022. dec. 1. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
én nem szólok bele, mert nem vagyok ilyen helyzetben.
2022. dec. 1. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!