Bejelenthetek egy vállalkozáshoz telephelynek olyan ingatlant ami a tulajdonom ugyan de nem vagyok oda bejelentve, nem tartózkodom ott lényegében soha és nincs benne semmilyen közmű de még ablak se, maga a ház romos?
Mert - érthető módon - nem engedi a tulaj.
A levelek átvételére semmilyen ház nem alkalmas mert nem vagyok napközben sehol otthon. De ma már elektronikusan küldenek mindent.
Viszont jól értem hogy akkor telephelynek nem kell lennie?
" Székhelyszolgáltatós zagyvaságod se értem, ha a székhelyszolgáltatót esetleg ellenőrzik, ahhoz neked ügyfélként semmi közöd, semmilyen hatással nem lesz ate vállalkozásodra. " Bán ezt olvasva megint olyan szól hozzá aki nem is tudja hogy miről van szó...
Kérdező, te nagyon el vagy szállva a saját nem létező - de általad létezőnek vélt - tudásoddal. De sebaj, legalább nagyot fogsz koppanni.
Persze, tudjuk, nem te leszel a hibás, hanem a körülmények, mert a te üzleti filozófiád (ami csak egy vízió, egy lufi) tökéletes. Sok sikert a vállalkozás-építéshez, majd gyere vissza egy év múlva és meséld el mekkorára nőtt az üzlet! :)
Hol látsz itt könyvelőt, akinek feltetted a kérdésedet?
A GYK Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » rovatában tettél fel egy nyilvános kérdést, amihez bárki hozzászólhat, nem kötötted ki, hogy csak könyvelő válaszolhat. Az meg másik kérdés, hogy te onnan ahol vagy, hogyan tudod ellenőrizni, hogy aki hozzászól az könyvelő-e vagy sem, van-e vállalkozása, vagy sem.
De az arrogáns és egyben gúnyos fellépésed miatt normális könyvelő veled szóbaállni nem fog, csak olyan dörzsölt valaki, aki tudja kezelni a stílusodat és jól megvezet majd együttműködésetek során.
Érdemes lenne utána nézni hogyan töltik a közösségi rollereket s akkor senki sem írna hülyeséget.
A könyvelő az irodájában van. Eddig is ott volt s ezután is ott lesz.
Nem kötöttem ki de a könyvelő válasza lesz a mérvadó nem a gyakori trolloké akkor se ha ők vannak többen.
Nagyon egyszerűen tudom ellenőrizni. Ha a könyvelő később igazolja akkor jót válaszolt. Akkor is ha esetleg nem könyvelő. Ha azonban hülyeséget ír akkor jó eséllyel nincs vállalkozása csak mondja hogy van.
Az utolsó mondatod értelmetlen mert a konyvelonek nem ilyen lesz a stílusa mint neked így nem is ezt kapja majd vissza.
"A tények alapján azonban a városi közlekedésben a megosztás alapú e-roller a személyautózás után a legszennyezőbb közlekedési forma."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!