Bejelenthetek egy vállalkozáshoz telephelynek olyan ingatlant ami a tulajdonom ugyan de nem vagyok oda bejelentve, nem tartózkodom ott lényegében soha és nincs benne semmilyen közmű de még ablak se, maga a ház romos?
"7 közösségi roller hét nem kell sok tőke ( X trafó de az nem sok"
Ezt a mondatot még mindig nem tudtam dekódolni, ez mit jelent igazából?
hét=-hez
X=X db
"Tudod mennyibe kerül egyetlen elektromos töltőállomás telepítése?"
Google a barátod ha azt hinnéd nagyon nehéz megtudni. Amúgy egy konektor kell hozzá.
"És ki fog neked fizetni azért, hogy nálad töltse az akkumulátorát?"
Az üzemeltető cég fizet.
"Elektromos autóval ráadásul jelenleg többe kerül közlekedni a magas áramárak miatt, mint benzinessel."
Jaj. Ráadásul nem csak hülyeséget írsz, de hogy jön ide az elektromos autó?
" De ha még ott tartasz, hogy lakatlan, romos házba be lehet-e jelenteni székhelyet vagy telephelyet, akkor teljesen mindegy, mert még az utad elején sem vagy. "
Vállalkozási engedély kiváltása előtt mégis hol lenne az ember? Talán a közepén?
Jobb is. A telephely kérdéshez úgyis a konyvelonek kell értenie, az nem az üzleti filozófia része.
Amíg ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában addig aligha értesz meg mást...
És egy üzleti filozófia sokkal bonyultabb annál mint hogy egy konyvelőnek felteszunk egy kérdést.
Akkor is ha ez az üzleti filozófia abból áll, hogy megfogunk egy trafót, és az egyik végét a 220-ba dugjuk be, a másik végét pedig a rollerbe...
Kb 2x leírtam, hogy te székhelyet akarsz, nem telephelyet.
Székhelyen át kell tudni venni a leveleket, erre egy lakatlan, romos ház nem alkalmas
Ahol ténylegesen laksz, oda miért nem jó bejelenteni a székhelyet?
Székhelyszolgáltatós zagyvaságod se értem, ha a székhelyszolgáltatót esetleg ellenőrzik, ahhoz neked ügyfélként semmi közöd, semmilyen hatással nem lesz ate vállalkozásodra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!