Ha lenne 3 millió forint megtakarításotok akkor azzal milyen vállalkozásba kezdenétek bele?
Figyelt kérdés
Tudom nem a legtöbb és nem is arra a válaszokra várok, hogy ebből semmire, ez kevés. Arra vagyok kiváncsi, hogy aki gondolkozik, élelmes az, hogy tudna-e pénzt keresni ennyi kezdőtőkével. Várom az ötleteket és előre is köszönöm!tegnapelőtt 11:59
2/12 anonim válasza:
Nem tudom milyen vállalkozást érdemes indítani, készségem sincs hozzá, ezért inkább befektetném azt az összeget. Ha sokáig nincs rá szükségem, akkor vagy hitel önerőre használnám és vennék garázst amit kiadók, avagy egészet részvénybe fektetném.
Neked is ezt javaslom, ismerd fel a korlátaid, mert azért mert xy azt írja nyiss fodrász szalont avagy futár céget, attól még nem leszel előrébb.
3/12 anonim válasza:
Ezt mindenkinek saját magának kell kitalálni. Ha ezt meg kell kérdezni másoktól, akkor lehet nem kéne inkább vállalkoznod. Írhatnám, hogy csinálj webáruházat vagy csapj fel kertésznek, mert tudok olyanokat akik jól élnek ezekből, ha te nem értesz ezekhez vagy nem tudod sikerre vinni, akkor bele fogsz bukni. Nincs olyan recept amit követni kell és mindenkinek működni fog, így nem lehet arra válaszolni, hogy mi az ami “megéri”.
4/12 anonim válasza:
Nekem van, de nem szeretnék vállalkozni. Én befektetem részvényekbe, kötvényekbe stb és majd lakást veszek belőle saját használatra pár év múlva.
Egyébként vállalkozni nem úgy kell, hogy "vállalkozó akarok lenni, mit csináljak", hanem első lépésként van egy ötleted, hogy pl robotkarokat tudsz hatékonyabban gyártani és akkor eköré építesz vállalkozást.
5/12 anonim válasza:
3 millió forintból levegőt sem vesz egy vállalkozó.
6/12 anonim válasza:
Amíg nem jössz rá magad, addig inkább ne csinálj semmit 🙂
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem már van kész ötletem amit meg is valósítottam! Én vettem egy Merci Sprintert és járom vele a határt, bútorokat, klímákat, egyéb dolgokat hozok át, adom el. Van egy nagy fedett helyem, ott minden IS elfér. Ezenfelül fuvarozás, szállítás, néha költöztetés. Ezt az egészet 3 millióból indítottam el. Én csak a ti ötleteitekre voltam kiváncsi! Nem több, nem kevesebb. Nem értem miért nehéz sok embernek értelmezni a kérdést ezen az oldalon. Továbbá nem értem a folytonosan lenéző, fricskázó, pesszimista hozzáállást.
tegnapelőtt 17:08
8/12 anonim válasza:
Bocsi, de az, akinek tényleg jó ötlete van, az nem fogja ide leírni, meg közszemlére tenni.
9/12 anonim válasza:
8: az ötlet önmagában semmit sem ér a legtöbb esetben. Amit a kérdező leírt olyasmivel sokan foglalkoznak és ha most hirtelen 10 ember elkezdi ezen felbuzdulva ugyanazt csinálni, ők is többé-kevésbe meg fognak tudni élni belőle.
10/12 anonim válasza:
Oké, én nem olyanra gondoltam, amit már 625-en végeznek. A kérdés a JÓ otletrol szólt. Akinek tényleg az van, hülye lenne ide beírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!