Ha lenne 2 millió forint megtakarításod,mibe fektetnéd most?
1,5-et állampapírba. 500e meg pont elég vésztartaléknak.
(itt azért a többségnek van ennyije)
Sajnos, az hogy én mibe fektetném, az számomra nem mérvadó.
Én értek a műkincsekhez, tehát én műkincsbe is tudnám fektetni és merném is, s profitot is hozna. Nem tudom ez rád mennyire igaz.
Én értek a tőzsdéhez is, tehát én bármikor be tudom dobni a forexbe is vagy akár részvény kereskedésbe is, hisz pontosan tudom hogy mit csinálok. Nem tudom hogy ez rád igaz-e… A stratégiáim tudják a néhány havonta történő duplázást.
Rendszeresen járok aukciókra, műkincsek, festmények, órák és könyvek. Milliónyi lehetőség van ezen a téren is. Fél év alatt simán duplázható a befektetett tőke.
0-5 millió között szinte bármikor lehet venni gyönyörű környezetben levő falusi, örökölt ingatlanokat, házakat, nyaralókat, gyümölcsösöket, présházakat, szőlőt stb., amiket néhány hónapon belül minimum dupla áron el lehet adni. Persze, mint mindenhez, ehhez is érteni kell. Most is van néhány, festői környezetben lévő kis házam.
Szóval, a lehetőségeid korlátlanok, csak te tudsz nekik határt szabni.
Ha tényleg nincs semmi más ötleted, akkor számodra is, mint a tanulatlan tömegek számára is, maradhat az állampapír, annak a kockázataival, s rendkívül alacsony, a valós infláció negyedét is alig megközelítő hozamával.
Te döntöd el, hogy mi befekteted a pénzed.
Bár a mondanivalóddal egyetértek, néhány havonta duplázás? :D
Ha indulsz 10 millióról, és 6 hónaponta duplázol, akkor ötödik év végére 10 milliárd felett jársz. Vagy a matek hazudik, vagy te.
Hatos, az elméleted jó, ám belekalkuláltál valami olyat, amit én nem állítottam. Pl. halvány elképzelésed sincs, hogy miután egyszer dupláztam, mit csinálok a profittal. Mert mi van ha kiveszem az üzletből?
Szóval, könnyen lehet hogy itt senki nem hazudik, te meg csak trollkodsz.
Miért vennél ki pénzt valamiből ami 400%-ot termel évente? 10 év alatt te lehetsz a világ leggazdagabb embere! Szóval vagy igazat mondasz, és buta vagy, vagy nem mondasz igazat, és mindenki mást nézel hülyének. Utóbbira fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!