Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha lenne 2 millió forint...

Merdre kérdése:

Ha lenne 2 millió forint megtakarításod,mibe fektetnéd most?

Figyelt kérdés

2023. júl. 14. 17:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%

Nyolcas, az hogy te mire fogadnál, az teljesen lényegtelen a valóság szempontjából. Az a te gondolatvilágod, a te véleményed.

Nem tudhatod, hogy én milyen életszínvonalon élek. Nem tudhatod hogy hány milliárdnyi vagyonom van. Sőt, azt sem tudhatod, hogy forintban vagy más devizában számolom-e. Nem tudhatod hogy mibe teszem az éppen aktuális profilomat, s mièrt épp abba.

Szóval, csak okoskodsz, és teszed ezt anélkül, hogy elegendő információ állna a rendelkezésedre.

2023. júl. 14. 18:19
 12/31 anonim ***** válasza:
70%
11. Igen, majd egy milliárdos itt a gyk-n "osztja az észt" egész nap. :D Takarodj már innen, te nyomorék! :DDD
2023. júl. 14. 18:21
 13/31 anonim ***** válasza:
15%

@10

Tudod, barátom, a fogyatékos az, aki érvek helyett kizárólag csak személyeskedésre képes.

Ha nem tudod kiről beszélek, akkor elegendő csak a tükörbe nézned, és onnan vissza fog rád nézni.

2023. júl. 14. 18:23
 14/31 anonim ***** válasza:
74%
Kit érdekel a véleményed, te beteges hazudozó? Mindenki tudja, h az vagy, nem tudom minek erőlködsz itt! Na told el a biciklit, taknyos kisfiam!
2023. júl. 14. 18:25
 15/31 anonim ***** válasza:
65%

"Nem tudhatod, hogy én milyen életszínvonalon élek. Nem tudhatod hogy hány milliárdnyi vagyonom van. Sőt, azt sem tudhatod, hogy forintban vagy más devizában számolom-e. Nem tudhatod hogy mibe teszem az éppen aktuális profilomat, s mièrt épp abba."

Pont ezért hiteltelen hogy itt osztod az észt, minden kérdés alatt, és ezért vagy nevetség tárgya.

2023. júl. 14. 18:25
 16/31 anonim ***** válasza:
13%

"ezért vagy nevetség tárgya"

Csak az IQ-negatív trollok számára. Az meg semmit nem számít. Molylepkefing.

Tudom, az irigység nagy úr!

Ám, neked is bármid meglehet, ami nekem van, csak meg kell dolgoznod érte!

2023. júl. 14. 18:29
 17/31 anonim ***** válasza:
63%
Mikor Wish-ről rendelsz Andrew Tate-et, akkor ezt a csávót hozza ki neked a postás.
2023. júl. 14. 18:37
 18/31 krwkco ***** válasza:
60%

Úgy tűnik, nem vesznek itt komolyan. De ezen lehetne változtatni. :-)

Írj le akárcsak 1 stratégiát, ami nálad bevált.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..

2023. júl. 14. 18:44
 19/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem bonyolult, én forexen a Victory-rendszert használom. Ez a legegyszerűbb, a legkorrektebb, és ez az, ami a legjobb eredményeket hozza.

Ha képben vagy a tőzsdével kapcsolatban, akkor pontosan tudod hogy miről beszélek.

Az meg, hogy a trollok nem veszek komolyan, sohasem érdekelt. Őket minősíti. Egyetlen buta trollnak sem kívánok megfelelni. Soha egyik sem hozott fel semmilyen érvet, csupán csak személyeskednek. Ovis szint.

2023. júl. 14. 19:04
 20/31 anonim ***** válasza:
67%

Itt még mindig te vagy az egyetlen troll.

Nem véletlen 0%-os minden válaszod. Annyira nem akarsz megfelelni, hogy miden nap itt vered a nyálad, meg bizonygatod a saját igazad.

2023. júl. 14. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!