Reális ez a könyvelői díj?
Figyelt kérdés
A KATA rendszer átalakítása miatt más adózásra kell áttérnem, korábban nem volt könyvelőm, mert nem éreztem szükségét, egy utalás meg a HIPA befizetését el tudtam intézni egymagam. Most úgy néz ki, hogy át kell állnom átalányadózásra, és könyvelőt keresek. Találtam párat, áfamentes egyéni vállalkozónak havi 7-8-10 ezer forintokat írnak (Bp. agglomerációja).
Ezek reális árak? Nem akarok belefutni valami barbárba, hogy olcsó, de cserébe elront valamit és én szívom meg.
2022. aug. 7. 21:29
21/23 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy be kell vinni egyesével a számlákat. És nem, nem elég a bevallásba összesítetten beírni. Kell pl bevételi nyilvántartás, amiben tételesen meg kell lenni mindennek. De ez csak egy része, pl az szja törvény részletesen leírja a dolgokat.
22/23 anonim válasza:
Szerintem ezek az árak elég reálisak, bár azért ha havi egy számlád van, akkor erős. Olcsóbb akkor tud lenni ha azért félórát rá tudsz szánni egy hónapban, erre vannak appok, pl finant.
23/23 anonim válasza:
A könyvelés megváltozott az elmúlt években eléggé. Ha valakinek 1 számlája van, meg ha valakinek 50, akkor időben nagyon pici az eltérés a könyvelési munkában, nem igazán releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!