Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 23 éves, vidéki könyvelő,...

23 éves, vidéki könyvelő, reális bér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 éves vagyok, 2019-ben fejeztem be a mérelgképes könyvelő tanfolyamot,tehát regisztrált még nem vagyok. Jelenleg egy vidéki, viszonylag nagyobb, kb 150 fős cégnél,de nem könyvelő irodaban dolgozom 2018 óta.

Nettó 240 000 Ft a fizetésem, viszont kezdenek úgy alakulni a cég dolgai, hogy elgondolkodtam a váltáson. Megéri? Esetleg könyvelő irodába is, odavaló tapasztalat nélkül? Reális a bérem? Mennyit lehet kereseni hasonló helyeken?

Köszönöm a válaszokat.

#váltás #Nem érdemes váltani
2021. máj. 13. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Na most a vidék esetén sem mindegy, hogy Győr-Moson-Sopron vagy Békés megye... Ennyi alapján nagyjából reális, talán több is a várhatónál. Közgazdász diplomával, nyelvtudással keresnek vidéken ennyit az emberek 2 év után. Ha olyan területre váltasz, ahol semmi tapasztalatod, az első hónapokban majdnem biztos, hogy kevesebbet fogsz keresni. Számottevő emelésről érzésem szerint akkor lehet majd beszélni, ha regisztrált leszel, esetleg valamilyen plusz tanfolyamot elvégzel. Adótanácsadó, könyvvizsgáló, stb. Hosszú távon próbálj meg a megyeszékhelyek környékén munkát találni, ott általában jobb a fizu. Valamint nagyobb cégeknél, vagy vállalkozóként.
2021. máj. 13. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon is jó bér, kezdő pénzügy diplomával keresnek ennyit sok helyen, pályakezdőként. - ők is 22-23 évesek, mire végeznek egyetemen. :D
2021. máj. 13. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem rossz,idővel lesz több tapasztalat és léphetsz tovább egy jobb céghez.
2021. máj. 14. 02:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Győr-Moson-Sopron megyéről van szó.

Köszönöm a válaszotok!

2021. máj. 14. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
34%
Elég kevés GYMS-hoz képest.
2021. máj. 14. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Most nézem, hogy a mérlegképes könyvelő is valami tanfolyammá hitványult. Nagymamám főiskolát végzett annó, hogy elmondhassa magáról, hogy mérlegképes könyvelő....
2021. máj. 16. 14:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Vidéken elvileg ez "jó pénznek" számít, de ha nem vagy megelégedve, hát kezdj másodállásként vállakozásba.

Amit a "cég" nem vállal el, azokkal leszerződsz te, egy havidíjjért, hacsak nem zárja ki a munkaszerződésed ezt.

Nem?

2021. jún. 1. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én Pesten szintén 2 évvel keresek nettó 340 ezret. Multi, de nem SSC
2021. nov. 21. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!