Kezdőként OKJ-s pü és számviteli ügyintéző végzettséggel mennyi nettó fizetés kérhető próbaidő után könyvelőként vidéki megyeszékhelyen?
Jelenleg próbaidős vagyok, kapok egy nettó összeget, de ha munkaszerződésre kerül a sor
Magyarul most feketén dolgozol, mert a próbaidő is a munkaszerződés megkötése után kezdődik...
Egyszerűsített munkaszerződéssel dolgozom heti bejelentésekkel a NAV felé, szóval nem feketén, de nyilván nem annyi fizetésért mint aki rendes munkaszerződéssel van felvéve.
És nem provokatív a kérdés, mert ténylegesen dolgozom a könyvelőirodába és nem minimálbérért, de ha valakinek nehezére esik válaszolni vagy nem tud/akar normálisan akkor kérem lépjen tovább, mert az engem nem érdekel, hogy a kérdés mögött milyen szándékot feltételez és választ nem ír. Továbbá google-zni én is tudok, olyanok válaszára lennék kíváncsi akik konkrétan ebben a munkakörben dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!